Til Lila Victoria fra pappa

 

Idag er min lille engel blitt 1 år og dette året har vært et eventyr for meg takket være akkurat deg. Dette året har vært en krig mot mennesker som gjør alt for å dra mamma og meg bort fra hverandre. Noen mennesker har faktisk et så trist liv at dem rett og slett ikke ønsker oss noe godt, hvorfor? Ikke vet jeg. MEN en ting er sikkert, folk kan holde på så lenge dem orker. Dem skjønner ikke hvilken kjærlighet vår nye familie har sammen, fordi de har ikke opplevd den.

Du og mamma har ikke bare gitt meg en ny flott familie. Også Vanessa som forguder deg og alltid er redd for at du ikke har det bra. Hver eneste gang jeg har hentet Vanessa og du ikke sitter i setet ditt, blir hun livredd, titter og roper etter deg. Din lille kropp har verdens største hjerte. Og jeg er heldig som har fått plassen i hjertet ditt, det føles ut som jeg  har vunnet verdens største lotto trekning.

Jeg ville ikke byttet deg ut med noe som helst, vi har ikke samme dna, men det spiller ingen rolle for meg. Rollen som far er mye mer en det, og den rollen er jeg evig takknemlig for at jeg fikk. En vakker dag skulle jeg ønske at folk hadde forstått at ingen av oss er ute etter å lage kvalme eller krangle om fortider. Jeg har aldri vært perfekt, det kommer jeg aldri til å bli. Heldigvis er det aldri for seint å rette opp i feil og bli bedre på alle mulige måter. Og for meg er du verdt alt, så jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli den beste pappa`n du fortjener og få.

Jeg husker første gang jeg traff deg og mamma, du var 4 dager gammel og tittet opp på meg fra vogna med dem søteste små øyene jeg noen gang hadde sett. Det var kjærlighet ved første blikk… Du smeltet hjertet mitt.

Hver morgen våkner jeg opp til verdens søteste lille Lila som smiler og kiler pappa på kinnet,og det finnes ingen bedre måte å våkne opp på. Pluss den nydelige mamman din som har forvandlet livet mitt om til et eventyr. Camilla du er virkelig en engel som fant meg akkurat når jeg trengte det mest, jeg kan fortsatt ikke fatte hvor utrolig heldig jeg er som har deg, Lila, Oliver,Mathilde,Vanessa og resten av den UTROLIGE familien din som har tatt meg imot med åpne armer.

Idag var din første bursdag jenta mi, jeg er kjempe stolt av deg og takk for at du er akkurat den du er.  Uansett hva som skjer i fremtiden, vil jeg alltid være der for deg. Om jeg er far eller en stefar er ikke så viktig for meg, at jeg har hjerte ditt er nok for meg. Håpet er at alle en dag kan smile til hverandre og VOKSE OPP og ser hva dette lille mennesket er verdt. Hun er verdt GULL, og F**N TA DERE som har prøvd å gjøre livet vårt surt. Våkne opp nå værsåsnill og begynn og smil, alt blir mye bedre da…

Ønsker alle en god helg og beklager for mine dårlige skive kunnskaper! 🙂

Jeg elsker deg Lila Victoria Øvestad og takk for at jeg har dere Camilla <3

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply