Tilbake igjen.

Gud så tregt tiden går når man savner noen, og det siste døgnet har jeg vært helt tusset. Lila reiste på fredag og idag kommer hun hjem igjen! ENDELIG! Hun er ennå så liten og navnlestrengen har jeg ikke klart å kutte så jeg sliter like mye hver gang. Jeg vet at hun bare er sammen med mennesker som er glad i henne, så det gjør det jo litt enklere.

I helgen har jeg vasket rommet hennes, skiftet på sengen og nå er alt klart til lille nuppa mi kommer hjem igjen. Også har jeg i tillegg fått på plass et lite juletre, noen søte nisser i vinduet med en liten julestjerne!

Den neste helgen skal jeg bare nyte å ha huset fylt opp med de fine små barna våre, jeg trives best når jeg har alle hjertene mine sammen med meg. Altså, finnes det noe bedre?

Etter at Lila fikk «eget» rom har hun sovet mye bedre om natten og hun elsker virkelig å tilbringe tid der. Hun vil helst opp å leke så fort hun er hjemme og det er jo et positivt tegn, ikke sant?

Oppgavene for dagen går ikke fra meg, så jeg får nesten komme meg tilbake til alt sammen! Nyt dagen, så sees vi mer etterpå!

Leave a Reply