Ting har blitt bra nå.

Lørdag! Åh, idag har vi hatt en dag som har vært full fart fra vi stod opp. Igår hentet vi Vanessa i barnehagen og dere kan tro Lila ble i hundre når hun så henne. Jentene er blitt bestevenner, og våker på hverandre hele tiden. Skikkelig søtt. Jeg tror de vil bli knoll og tott når de blir eldre, det skiller jo bare to år mellom dem.

    

Spørsmålene om hvordan ting er nå ruller daglig inn ser jeg, og av den grunn vil jeg fakitsk si litt om hvordan situasjonen idag har blitt.

Ting har blitt bra nå, Kim og jeg har god dialog med Vanessa sin mamma. Det var ampert i starten, men idag er vi venner og det er faktisk veldig hyggelig. Ihvertfall med tanke på de små jentene våre, jeg vil oppriktig bare ha ro og hygge og skal man ha det må alle svelge sitt å gå videre. Hvem hadde trodd det?  Vel, kanskje ikke vi, men så fikk vi det til likevel. For ett år siden hadde jeg absolutt ikke sett for meg dette livet, idag storkoser jeg meg .Vi ha valgt å satse på å være snille med hverandre og verne om å spre godhet – det tror jeg er det beste. Kim og Håkon kommer over ens og Vanessa sin mor og jeg, og fy filleren så deilig det er!  Krangling og dårlig stemning er ikke min «greie» lenger, mulig det måtte 27 år til for at jeg skulle forstå nettopp det.

Situasjonen har ikke vært lett for noen av oss, vi har alle følt på de/den som står oss nærmest. Lila har vært et sårt punkt for meg, men hun er ei solstråle og lykkelig. For meg er det absolutt alt som betyr noe, kjærlihetsliv og foreldrerolle er to helt forskjellige roller. Barna mine har det bra og det er det viktigste. Jeg er jo også drit heldig ( beklager ordet) for jeg har de beste vennene og kjæresten i verden, også er familien min helt rå!

Jentene har fått lov å være lenge oppe idag, men nå er de i seng og sover i hver sin ende på soverommet. De ønsker bare å være på trampolina når sola skinner- spesielt Vanessa. Trampolina er nummer en hvis hun får velge.. Så ikveld var de helt pumpa!

Jeg bli jo helt svett etter ti minutter med jentene oppå der. De hopper jo ikke så høyt, men de vil turne, fly, og rulle ball med kun få sekunders mellomrom.. haha

Idag fikk Hazard lov til å komme opp han også ( da hoppet vi såklart IKKE) og han løp rundt som en liten galing. Han er super sosial, elsker jentene og det er jo slik det skal være <3

Nå skal jeg og Kim feire det som er igjen av St.hans kvelden – håper dere gjør det samme!

2 thoughts on “Ting har blitt bra nå.

  1. Toril sier:

    Hei, artig med trampoline, ungene elsker å røre på seg og den furua bak er så innmari dekorativ. Vil se merd av den og ideene dine for hagen. Deilig med sommer

  2. Kristine sier:

    Så fint at alt er bra nå.:-) Men er fortsatt ikke biologiske far involert i Lila sitt liv? Kjenner jeg blir litt oppgitt, hvis han fortsatt ikke har tatt til vettet. Uforståelig for meg at noen kan gi f… i sitt eget barn, uansett hvor vanskelig situasjon måtte være.

Leave a Reply