Tips til innredning på budsjett.

Skal du kanskje flytte inn i din første leilighet? Kanskje du skal innrede en kjellerstue eller loftstue? Stiler på hjem er som stiler på klær, den ender seg og ingen er helt like. Etter mange ønsker fra lesere på at jeg skal sette sammen noen tips til innredningen av en stue( samt andre rom) på budsjett har jeg satt sammen noen ulike collager på det. I dette innlegget vil jeg ta for meg den lyse stilen. ( Andre vil også komme)

Uansett størrelse synes jeg dere skal tenke 1) enkelt 2) praktisk. Praktisk i fargevalg og bruk, enkelt i design og bunn. Personlig synes jeg det er mye lettere å leke med ulike farger og stiler jo renere «bunnlinjen» er. Da kan jeg lett skifte ut farger, tekstiler og fremme de ulike sesongene vi har her i landet.

Sofa fra Ikea med navn farlov 3-seter er absolutt en jeg ser mange benytter seg av i mine prosjekter, spesielt de som liker den hampton-cottage stilen. Sofa´n er enkel og prisen er ikke til å si noe på. ( 6695,-)

Ingen sofa uten myke gode puter og deilige varme pledd! Det å krype oppi sofakroken en litt sur høstværsdag med kaffekoppen, kan dere tenke dere noe kosere?

Om du har plass til mer enn en salong vet ikke jeg, men i dette innlegget går jeg utfra en 3-seter. Det å «ramme» inn stuekroken med et stort teppe er alltid pent. Ønsker du et stort salongteppe, men er på budsjett kan jeg anbefale dette fra IKEA som er 2×3 m for 995,-

Jeg liker å kunne brekke av litt, og blått er som dere vet en farge jeg elsker. Til slike lyse ton-i-ton farger vil det stramme litt opp, men samtidig ikke virke for dominerene.

Blå pute fra KID (100,-), Pledd KID(199,-) , cremefarget putetrekk IKEA(99,-).

Har du plass, velg sidebord! På ikea har de et som for det første har et design som er veldig i vinden om dagen, men med lokket på toppen kan man også oppbevare ting i det som puter, pledd, magasiner -osv. ( på bildet over)

Mange velger nok noe annet, men selv har jeg hatt lackbord i tv-skjenk og salngbord tidligere og er det en ting som er bra med nettopp den serien er det PRISEN! Bordet er enkelt, men med noen fine kurver på hyllen under og kanskje et massivt lekkert trefat fylt til randen med kubbelys,duftpinne og uftlys vil det lett få et mer eksklusivt preg. Bord 349,- tv-skjenk 398,-

Puffen under er genial – har du barn? Den er nemlig perfekt til oppbevaring av barneleker – eller annet som dvdér, kontroller, spill , skolesaker+++ rett og slett alt som vi ikke liker å pynte med fremme. I tillegg er puffen fin å se på og perfekt å ha beina på om man vil «moje» seg litt ekstra godt på sofa´n.

Puffen er fra Ikea og heter ektorp, pris kr 695,-

Alt dette kan kjøpes til prisen av 10 000,- … Noe som vil si at man får mye for pengene om man klarer å se litt ideer i enkle møbler og stiler.

 

Håper dere fikk et lite tips eller to til innredningen – nyt dagen!

 

 

Leave a Reply