To små prinsesser.

God mandag alle sammen! Vet dere hva, jeg har jobbet i hele dag og fikk ikke satt med ned før nå! Her har det gått i et siden klokken 16:30 med middag, unger som skulle ha masse kos, lekser, oppvask og rydding og klargjøring for morgendagen.

Igår ble rommet til Lila og Vanessa ferdig. Jeg skal skru opp sengen til Vanessa en av dagene nå, den har vi ennå ikke skrudd opp. Pga hun har hatt sengen sin på innsiden av vår har vi bare brukt madrassen til den nye sengen i reisesengen og redd opp den hver dag før hun har kommet. Det fordi den tre sengen hennes ikke kunne flyttes på de ukene hun ikke er her, men nå skal sengen vi har kjøpt til henne ENDELIG opp! Itillegg skal jeg få opp leke kjøkkenet de har og et lite te bord til den fine lille sofa´n dems.. Åh, det blir så fint og jeg ELSKER å ordne med slik.

Rommet er så å si ferdig, Litt  skal flyttes på når sengen til Vanessa blir satt opp.

Velkommen inn til de minste;

Et par store lamper skal opp, og det skal ryddes litt i dill-dallet og en stoff tavle skal opp over skjenken.

Jeg skal vise dere mer senere, men akkurat nå MÅ jeg legge meg tilbake på sofa´n og samle opp krefter til enda mer jobb imorgen. Idag tok jeg et veldig viktig valg – mer om det seinere! Dere skal få se nemlig!

Nyt kvelden, – vi sees alle vakre!

 

-Planen var å få ut et innlegg fra Lampegiganten idag, men pga det ikke har litt forhåndspublisert ( jeg glemmer at denne bloggen er stilt etter Amerikansk tid, og da blir tidene jeg setter helt kræsj.) Jeg har ordnet så den kommer ut først imorgen/ eller onsdag- gled dere, gode tilbud venter! 

Leave a Reply