Vårt nye soverom.

Reklame. 

Blått, grått, beige og grå-grønt, vel, det er fargene vi har innredet med på vårt soverom. Bomull og silke velour er en klar favoritt når det kommer til tekstil, jeg simpelthen ELSKER det.

Jeg har ofte fått høre at det er tullete av meg å legge så mye tid i et soverom, men for meg er alle rommene i huset like viktig. Jeg elsker å dille-og dalle i hjemmet vårt og da utnytter jeg hver eneste cm jeg kan.

Vi har nå flyttet inn på det gamle rommet til Mathilde og etter at jeg malte veggene (Blek sand fra jotun ) ble rommet så  innbydende og pent, akkurat stort nok for oss.

Altså.. Jeg har forelsket meg helt i min nye kimono fra Millemoi, de er rett og slett et must i garderoben min og flotteåret rundt.

Avlang rysjepute i  velour finnes HER.

Den koksgrå hodegavlen er fra Millemoi og finnes HER.

Lampeskjermene finnes HER, jeg har de i både blå og grønne og begge er rå lekre!

Hotelputetrekkene er i eksklusiv silkevelvet og det samme er sengeteppet. Jeg elsker det, og har absolutt ALDRI ønsket å bytte det ut. –Et smykke i interiøret. Hotelputetrekk HER , sengeteppet HER.

Lille skyggen min, ei jente som ALLTID følger meg hvor enn jeg går. <3

Det er ikke så mye som skal til for å skape et soverom med en eksklusiv Hotelrom følelse, myke og gode tekstiler, store lekre lamper, mye store puter, fluffy dyner og duse, behagelige farger.

 

Har dere hatt en fin søndag så langt da?  Jeg stod tidlig opp med de to minste idag, bakte boller og lagde deilig frokost. Nå ligger Kim og jeg på hver vår sofa og tar livet HELT med ro, 3 minutters pause fra opp og ned flying med de to minste. 

Jeg tenkte å snart finne frem litt STORE julekuler og litt mer grønt, men først må jeg få lille Lilus til å sove! Nyt søndagen alle vakre, vi sees! 

Leave a Reply