Veggene er på plass!

God lørdag! Åh, nå er skilleveggene FERDIG og vi har kommet så godt som i mål- endelig! Det å endelig se et resultat som er fullstendig er så deilig og utrolig stort for oss. Kim har virkelig stått på, han har ikke gitt seg før han var ferdig og det gjorde at tempoet ikke stoppet – DURACEL i full speed! Vi har vært enige over alt og hørt på hverandres ideer, og resultatet er bedre enn vi trodde det ville bli. Benken vi satt sammen ut av en felles idé  ble når den ble et møbel vi føler gjorde uteplassen enda finere.

Litt urter og stæsj gjorde susen…

Små detaljer.

 

Fargen vi har malt huset i heter 0954 Aske ( NCS: s7502-y) Den er mørk, men samtidig bevarer den et rent preg over hus slik som vårt. Vi kunne ikke hatt sort hus på rekken, da det ville fått boligen til å se gammel ut. Jeg valgte å male kjøkken benken i samme farge for at det skulle skli i hverandre. Plattingen skal beises i en farge som heter Hvaler til neste år,og til brosteinen og fargen på boligen tror vi at den vil bli perfekt.

Fargen dekker godt og jeg føler den er veldig ren og enkel til alle farger. Spesielt blått,hvitt og beige som vi bruker masse av ute, ingen av fargene blir harde.

Mellom oss og naboen skal en kasse opp, den skal det plantes thuja i. Kassen skal fotsette fra der skilleveggen stopper og videre ut forbi plattingen de har satt opp. Mellom oss og den andre naboen skal kun et enkelt rekkverk opp. Trampolinen vår skal nå flyttes og rekkverket i 2.etasje skal skiftes til slik som resten av rekken har. – Jeg tror det blir kjempe fint!

Vi er alle kjempe fornøyde og synes alt har blitt kjempe fint! Nå er jeg litt heldig som har venninna mi vegg-i-vegg,  og ellers bare søte naboer. Vi har funnet ut at vi kunne like gjerne kalt oss den «lykkelige gaten» haha….

Jeg håper deres helg har startet fint, jeg skal på jente fest i ikveld og gleder meg SÅ masse!

Leave a Reply