Vi har feiret Lila!

God kveld i stuen! Beklager sent innlegg fra denne kanten, men vi har vært opptatt med å feire prinsessa vår Lila Victoria!

Lila har hatt en aller tideres dag! Hun har vært så stolt og snill, og jeg er sikker på at hun har forstått at det dreide seg om henne idag! Plutselig virket hun så mye større og mer som et større barn en den lille babyjenta mi som hun hele tiden har vært.

Idag gjorde vi det enkelt – lagde taco !! Dette ble godt motatt og Lila som elsker taco storkoset seg – hun fikk nemlig spise heeeeelt selv. hihi.

En stolt storesøster klar for å feire lillesøster sin store dag og aller første bursdag!

Detaljene var i rosa sukkerspinn og huset ble fylt opp med masse ballonger!

Vi har blåst ut lys og Lila fikk selv prøve å blåse! Mathilde hadde selv baket kaken med «Birthday» lysene på, og jeg er altså så stolt av henne… 8år å baker kake helt selv til lillesøstra si, snakk om hjertelig og flink jente!

Lila klarte å blåse ut lysene og ønsket hun hadde har hun ikke delt med noen…

Lila var i ekstase ved kakespisingen – det å få en helt egen skål med sin egen lille kake som hun skulle få spise slik HUN ville, vel… Hun var helt i hundreogti!  Det var ingen vits å prøve å hjelpe… Hun klarte selv, enkelt og greit.. haha

Etter kakene pakket vi opp pakker og DET var stas!

Hun fikk masse leker og penger til Spaniaturen.. Noe sier meg at vi skal i den store fine lekebutikken i Spania når vi først er der !

Duplo, ponny, leke tlf, leke nøkler, klosser, lekehammer osv – alt falt smak!

Tusen takk til alle som kom, Lila hadde det tipp – topp – tommel opp ! Tenk nå har hun feiret sin første bursdag! En ny epoke starter – hun skal om 11 dager begynne på sitt 2.år.

 

Imorgen reiser vi til Spania! Gjett om vi gleder oss!

Vi sees mer da- inntil det- nyt natten!

Leave a Reply