Vi mellomlander her.

Hei og hopp!

Her har dagen gått i ett, fra jeg åpnet øynene i morges til nå. Fullt kjør med unger, negl time og deretter jobb! Nå sitter jeg i skrivende stund å er så sulten at jeg føler jeg skal dø av sult.

Vi er allerede i full gang med å pusse opp toppetasjen hos mine foreldre, ikke for å bli der, men for meg er følelsen av trivsel viktig uansett hvor jeg må mellomlande. Mange har misforstått hele oppholdet vi skal ha hos mine foreldre, og tror vi skal bo der fordi vi ikke får hus eller leilighet. Vel, det kan jeg avkrefte med en gang, det er sikkert det folk gjerne vil tro, men vi skal bo der til vi finner noe vi kan kjøpe eller en tomt vi skal bygge på. Hadde vi ikke hatt mulighet for å kjøpe noe hadde jeg heller ikke solgt, bare så det er sagt. Det er helt latterlig hvor mye folk vil finne på av påstander og situasjoner for å liksom komme med noe sladder som ikke eier noen rot i virkeligheten overhodet.

Vel, over til oppussingen- jeg er i full gang med å pusse opp bad-stue, gang, og alle de fire soverommene- herremin så moro det er! Mamma og pappa synes det er helt topp selv, for da blir topp-etasjen endelig ferdig og de får en toppetasje som er påført litt kjærlighet.

Jeg gleder meg faktisk til å bo her, kribler litt i magen. Det å bo hjemme hos mor og far og skulle suse rundt på boligmarkedet klare for å slå til på drømme huset -vel det skal bli og er utrolig morsomt!

Stilen hos mor og far er jo litt annerledes enn min, så jeg må velge farger som passer til resten, ellers har jeg fått frie tøyler! *jippi*

Fargen på veggene skal være gjennomgående lys, men med mørke innslag, tapeten bak sengen skal være den dere ser på bildet og vegg-til-vegg tepper skal på alle rom.

Jeg tenkte å vise dere litt bilder, for dette blir faktisk helt rått. Jeg gleder meg veldig, for mange ser for seg at vi skal bo på pikerommet, så jeg tror folk vil få seg et lite sjokk på plassen vi får i tiden vi skal bo her. Det å skulle bo her og kunne bo en fast plass under en oppussing og letingen er ekstremt lettende, jeg var nemlig livredd for at vi måtte mellomlande i en eller annen leilighet før vi fant noe. Vi ser etter hus med 5-6 soverom, kjeller/ -eller loftstue, to bad-tre toaletter, stort vaskerom og åpen stue- kjøkken løsning. Vi er innstilt på å renovere og vil helst også det, så om noen vet om noe på Gressvik området som kommer for salg si ifra!  Det er ingenting vi vil mer enn å gå inn i en bolig og merke – her vil vi bo!

Nå må jeg løpe – Lilus skal hentes i barnehagen, vi sees etterpå dere !

Leave a Reply