1.søndag i advent.

God morgen alle sammen!  Her i huset koser vi oss med julefilm, jeg tilbreder julemiddag og skal snart kose meg med litt deilig frokost.

Idag har Lila sittet i 1.5 time helt stille, hun har vært helt fokusert på å kle på og av Barbie dukker, sette de i lekebilen og leke. Jeg hadde aldri trodd hun kom til å forelske seg i Barbie, men det var virkelig stor stas! Første lyset denne søndagen er tent, tenk at vi har kommet til første søndag i advent! Fantastisk!

Idag skal vi være 10 stk på middag her, og jeg har verdens beste ribbe stående for å god gjøre seg! Jeg tror vi har fylt opp hver helg frem til jul nå og denne desember håper jeg blir så bra den ser ut til å bli.

Jeg vet det garantert høres en smule klient ut, men dette har så langt vært de beste desemberdagene noen gang. Vi har koset oss med julefilm på julefilm, spilt julesanger, laget julekaker og rett og slett bare tatt førjulstiden tilbake. Idag har vi sett snekker Andersen og reisen til julestjernen. Perfekt start på denne søndagen.

Perfekt julefilm for hele familien <3

Nei, nå skal jeg fortsette å gjøre klart til julemiddag! Riktig god 1.søndag i advent alle kjære lesere!

Leave a Comment