sommerkvelder som aldri ender.

God kveld, har dere hatt en fin dag?

Åh, det har vi, altså… Hvor skal jeg begynne? Vi har vært ut absolutt hele dagen idag, og det har IKKE vært dumt. Været har virkelig vært nydelig, solen har skint i hele dag!

Vi tok nemlig turen til stranden for et aldri så lite kveldsbad, og jeg skal si det virkelig var deilig!

 

Vanessa vasset i en evighet, lagde x-antall sandslott som hun slo flate igjen, Olíver og Mathilde dykket, hoppet og svømte og Victor fikk dyppe tottelottene sine i vann for første gang, så i sanden. Han lagde de vakreste lyder og ble super ivrig- for en fantastisk alder han er i nå!

Det som er så magisk med sommeren er at alt stopper litt opp, og det gir en ekstremt deilig frihetsfølelse !

 

Bare tanken på at Victor faktisk nærmer seg 4 måneder er helt sinnssyk! Altså, hvor har tiden tatt veien med den lille prinsen vår? Han er riktignok en skikkelig go´klump, men en roligere og goder sjel finner man ikke. Han er så rolig, så fornøyd og glad hele tiden.. Victor #bankibordet gråter kun når han er stuptrøtt eller sulten, utover det er han alltid blid og nysgjerrig!

Nå er barna ferdig dusjet og klare for å legge seg, vi skal se en film og nyte kveldens siste timer før John Blund melder sin ankomst! Ha en deilig kveld, vi skrives!

 

Leave a Comment