Sommer fin på håret.

Torsdag allerede, helg fra imorgen! Mamma fyller denne helgen 60 år, fine gode mammaen min. Jeg tror jeg har verdens flotteste mor og kan nesten ikke vente med å feire henne! Jeg skal hjelpe mamma og lage et deilig koldtbord, med masse deilig snadder. I tillegg skal jeg bake kake, lage fruktfat og pynte det klart for selskap.

Idag har jeg gjort unna en del ærend til nettopp mamma sin 60 års dag. Jeg kommer til å vise dere litt av alt underveis. Mamma er min ivrigste bloggleser så jeg MÅ vente til hun har sett hva jeg tenker selv. Hun har nemlig en litt for ivrig datter når det kommer til det å pynte og ordne. hihi…..

Ellers har jeg vært hos min gode venninne, nabo og frisør Amanda og ordnet meg sommerklar på håret. Jeg har valgt å bli lys igjen etter nesten 2 år som brunette. Pappa hater hver gang jeg har valgt å komme hjem med mørkt hår og mener oppriktig at jeg kler best mitt lyse hår. Mulig han har et ønske om å trylle meg om til ei lita jente igjen. hihi. Jeg trengte en forrandring og deilig er det, – sommerfornøyd og glad!

Jeg og Hazard er jo som hånd i hanske når jeg lufter han nå. Det ser nesten ut som pelsen til Hazard har vært inspirasjon til min hårfarge.. haha.

Hazard er den blideste og godeste lille kompisen jeg noen gang kunne vært så heldig å få. Tenk å være så heldig å få lov å få en slik go´klump med hjem. Barnas og vår lille bestevenn. Hazard er en liten pomme, så han blir ikke så mye større, men ikke la størrelsen lure deg…. Denne lille guttebassen tror til tider han er en stor sjefer. haha.  Lila og Hazard er bestevenner, de er uadskille og de lar hverandre ikke være i fred et sekund. -På en søt måte ( såklart får Hazard/Lila fred om han/hun ikke vil). Lila forstår nok at han er liten, for hun har allerede lært seg å klappe pent og ikke lugge i han.

Så langt er det mest kos, -noe mas, men mest kos.

Nå skal jeg gjøre ferdig to innlegg som skal sendes til godkjenning før publisering , lufte råtassen igjen og hente ei lita tulle i barnehagen. Denne uken har jeg bare henne så idag skal Lila og jeg på LANG trilletur og kose oss før sengetid.

Bukse og topp -Bikbok, sko – michael Kors, klokke Michael Kors . Veske -LV . Belte – Vero moda.  Briller – London. 

Leave a Comment

 • Lisa
  juni 22, 2017

  Så fin du ble! Og så forandret! Nesten «ladylike». Er enig med din far. Du kler å være blondine.

  Reply
 • Toril
  juni 22, 2017

  Den lille pomme-dusken er til å spise opp, det kiler litt i lengselen til å ha en hund igjen. Du står jo helt i stil med den hårfargen, veldig kledelig. Lykke til med bursdag, jeg hadde min på tirsdag. Toril

  Reply