14 timer tok det !

God kveld fra Bulgaria!

Igår og søndag ble det lite lyd fra meg her inne!  Søndagen gikk til pakking, det å pakke for 6 hoder var en aldri så liten utfordring…. Vel, alt gikk til slutt og jeg ble nokså stolt over hvor flink jeg var.. haha. Jeg holdt meg godt under vekten som var tillatt, samt at jeg hadde to kofferter frie, de skal fylles opp her nede nemlig.

Bulgaria er virkelig et land Kim og jeg har forelsket oss Max i, og Svigers er med å lukter litt på plassen de også!  IDag har vi tatt de med litt rundt og vist dem byen – Obzor, imorgen går turen inn til Sunny beach.

Det å komme seg hit igår virket som en evighet, vi ble nemlig utsatte for å få flyet kansellert…. Vi var helt skutt alle sammen, så det var et lite mareritt!!  Flyet vårt skulle egentlig gå klokken 07:25, men pga teknisk feil med flyet ble det utsatt på ubestemt tid. Der stod vi, i ankomsthallen på Gardemoen og fikk beskjed om å sette oss ned på krakken å vente til ny informasjon ble tilgjengelig klokken 10;00. Når vi fikk den beskjeden var klokken 05:25. Et sant helvette når man reiser med unger. Vi ble tatt litt vare på tips slutt og det var deilig. Turen endte med å ta 14 timer og ikke 3, så vi var temmelig pumpa kan dere to…

Dagen IDag har vært magisk❤️

jeg håper dere koser dere, vi nyter livet❤️

Leave a Comment