Perfekt belysning.

Reklame.

God onsdag!

Nå begynner det å bli mørkere ute, noe som betyr at vi har trukket inn for sesongen. Lamper brukt inne er alltid like stas, personlig liker jeg helt enkle lamper, som bare ved å ha en plassering synes. Lampene mine i tekstil har ALLTID vært etterspurte, og nå har jeg selv gått til innkjøp av nye lamper til taket på kjøkkenet, og jeg må ærlig innrømme at jeg lette igjennom alle lampene hos Lampegiganten.no før jeg brått så disse- jeg ble hodestups forelsket!. Tekstil lamper, altså trenger jeg si mer?

Denne lampen var ikke bare griselekker, men så enkel og tidløs. Jeg vet mange elsker små tips til belysning, og idag tenkte jeg å dele noen av mine favoritter med dere, med informasjon hentet på produktet hos leverandøren selv.

Produktbeskrivelse

Tidløst vakker taklampe Sebatin med sylinderformet stoffskjerm

Skjermen på denne taklampen er laget av finvevet stoff med en hvit diffusor på undersiden, som også er trukket med stoff. Man behøver knapt nevne hvor koselig, komfortabelt og jevnt lys som kommer fra denne lekre taklampen. Sebatin holder seg diskré i bakgrunnen, siden fokuset er på bruken. Her har man utelatt store mengder dekorative detaljer og gjort lampen ideell til moderne innredningsstiler, kanskje til og med puristiske stiler, hvor man vil holde det så enkelt som mulig. Selvfølgelig passer den også godt inn i klassiske interiører, siden enkle belysningselementer kan brukes svært allsidig.
Lampen er utstyrt med tre E27-sokler som leverer stor lysstyrke, og gjør at Sebatin passer perfekt til spisebord eller andre steder der man ønsker en høyere lysintensitet. Her kan man bruke både gløde- og halogenpærer, i tillegg til strømsparende LED- pærer eller sparepærer. Forbrukeren kan ta sitt helt eget valg om hvilke pærer man foretrekker.

Produktet finnes HER.

Produktbeskrivelse

Tidløst vakker pendellampe Sebatin med sylinderformet stoffskjerm

Skjermen på denne hengelampen er laget av finvevet stoff med en hvit diffusor på undersiden, som også er trukket med stoff. Man behøver knapt nevne hvor koselig, komfortabelt og jevnt lys som kommer fra denne lekre hengelampen. Sebatin holder seg diskré i bakgrunnen, siden fokuset er på bruken. Her har man utelatt store mengder dekorative detaljer og gjort lampen ideell til moderne innredningsstiler, kanskje til og med puristiske stiler, hvor man vil holde det så enkelt som mulig. Selvfølgelig passer den også godt inn i klassiske interiører, siden enkle belysningselementer kan brukes svært allsidig.
Lampen er utstyrt med tre E27-sokler som leverer stor lysstyrke, og gjør at Sebatin passer perfekt til spisebord eller andre steder der man ønsker en høyere lysintensitet. Her kan man bruke både gløde- og halogenpærer, i tillegg til strømsparende LED- pærer eller sparepærer. Forbrukeren kan ta sitt helt eget valg om hvilke pærer man foretrekker.

Produktet finnes HER.

Produktbeskrivelse

Grå-hvit taklampe Embassy – firepunkts

Kunststoffdiffusoren er lukket nedover og dermed stråler taklampe Embassy blendfritt nedover, og skinner diffust gjennom den grå tekstilkanten. Kombinasjonen av antrasittfarget stoff og det hvite diffusorelementet gir lampen en helt egen sjarm, som gjør seg godt gjeldende i rommet. Den er utstyrt med fire passende E27-lyspærer, og lysstyrken kan reguleres med en veggdimmer. Embassy er dermed ikke bare en særdeles stemningsfull lyskildet men også en attraksjon i taket med det supre designet. Lyspærene medfølger ikke leveransen. Alle typer lyspærer med sokkel E27 kan brukes – de må bestilles separat under tilbehør.

Produktet finnes HER.

Produktbeskrivelse

Justerbar bordlampe Ebbi med industrielt uttrykk

Ebbi er helt og holdent i metall og har et utpreget industrielt utseende. Bordlampen passer derfor spesielt godt for eksempel på et loft hvor du ofte finner denne stilen og passende interiør. Den sylinderformede skjermen kompletteres av et gitter på framsiden, og takket være et ledd kan den dreies og svinges for individuell justering av lysskinnet. Med bryter på ledningen kan du enkelt og greit betjene lampen.

Lampen finner du HER. 

Produktbeskrivelse

Tap antikt antydende bordlampe med form som et vannrør

Metallrammen til denne bordlampen har en antikk, litt ujevn farge som gjør det noe uvanlige utseendet til Tap komplett, for lampen likner til forveksling på et gammelt vannrør. Men i stedet for vann avgir den lys, noe som naturligvis gjør den veldig iøynefallende. Valg av lyspære bør overveies nøye, for dette har tross alt mye å si utseendemessig for helheten. Den som ikke ønsker de klassiske gløde- eller halogenpærene, fordi de bruker for mye strøm, kan bruke en filamentlampe med LED-teknologi. Denne bruker mindre strøm og er minst like flott utseendemessig som de gamle glødepærene, med en identisk formet glasskolbe og LED-pærene som har et karbonfibertrådsutseende.
Med det antikke utseendet og et vannrør som mal til utformingen passer bordlampen meget godt til industrielle stiler, for nettopp i fabrikker og produksjonssteder henger rørene ofte godt synlig i rommene. Den som for eksempel bor i et loft eller av andre grunner liker den industrielle stilen, burde sjekke ut bordlampen nærmere, for den er virkelig et godt supplement til stemningen og har en overraskende virkning.

Lampen finner dere HER.

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment