20 uker og snart halvveis.

God hoppende torsdag! Ja, altså, er det bare meg eller er det en skikkelig fin en idag? Idag våknet jeg til to små puselanker som strøk meg i pannen med verdens søteste stemme som sa;» mamma, nå vil Lila gå ned i sofa» …Den ungen er bare til å spise opp, jeg er så forelsket i henne at jeg bare kan gråte tårer bare av å se på henne. Den fine lille jenta mi, som snakker og deler klemmer hele tiden.

Idag har jeg tatt det med ro, men jeg har likevel fått unna masse jobb. Det kan hende det hjalp en smule å klage litt igår, for idag våknet jeg å følte meg skikkelig fornøyd og GLAD! Skikkelig glad og lettet over at ting begynner å bli så utrolig bra rundt meg, for det er på ingen måte noen selvfølge har jeg erfart.

Jeg er nå i uke 20, altså startet på den IDAG! På gravid appen min står det at jeg har vært gravid i 19 uker og 0 dager, er i mitt trimester 2 og gravid uke 20. Jeg er i graviditet måned 5, men i kalender måned 4- det er 150 dager til min termin og 47% av mitt svangerskap er nå gjennomført. Barnet kommer når det kommer, men jeg har denne gangen ønsket om keisersnitt, så vi får se hvordan nettopp den reisen blir.

Barnet skal nå være 22 cm langt fra hodet til føttene og veier ca 225 gram i starten av uken og ca 280 gram i slutten av uken. Tenk at Amie nå er gått fra å være nesten mikroskopisk til å bli en mini babis. Om ikke mer enn 4 uker ville legene forsøket å redde henne om hun skulle risikert å komme. Jeg håper hun blir i magen til termin, ihvertfall godt oppunder den!  Det er drømmen å få ting litt mer på plass her hjemme før hun kommer, men såklart tak over hodet og kjærlighet vil det ikke være mangel på om vi ikke rekker alt før hun melder sin ankomst i april.

Jeg gleder meg sikkelig til å få henne i armene for første gang, men jeg sliter med en smule panikk over at det skal skje henne noe i magen. Aldri før har jeg vært så redd for å få høre at det skulle være noe, jeg tror jeg tok det litt mer som en «selvfølge» de tidligere gangene- selv om jeg med Lila, Mathilde og Olíver fikk kjenne på mitt.

Nå skal jeg faktisk avsted å gjøre neglene mine fine hos verdens flinkeste Linn! Deretter er det et par timer til med jobb før lillemor skal hjem og mor skal stelle istand en deilig middag til den fine familien sin!

Nyt dagen , vi sees igjen litt seinere idag! Gleder meg allerede!

Leave a Comment