En liten oase utenfor døren.

Reklame. 

Nyttårsaften er endelig her, jeg har gledet meg til denne dagen i en evighet nå. Det er noe med følelsen av at dette er siste dagen i året og forventningene for det nye året har satt seg. Vi tok å byttet ut vannet i badestampen igår, slik at vi kunne nyte årets siste bad i badestampen. 

Vi koset oss i nesten to timer her igår kveld, og har idag ladet batteriene for kvelden med hjemmespa på terrassen.

Idag var endelig været perfekt, det er ingen hemmelighet at vi i desember har hatt MYE regn og sludd som har ødelagt mulighetene for avslapning i badestampen. Kuldegrader, snøflak og varm damp var idag den perfekte invitasjon, og jeg fikk følelsen av at jeg satt på en spa terrasse på et vakkert fjellhotell.

Badestampen har et komfortabel kar som både gir det perfekte stemningslys og bobler om man ønsker det. Det varmes lett opp ved bruk av vedfyring i ovnen som er elegant integrert mellom trepanel og kar, noe som også skaper et rent bademiljø. Samspillet mellom de herlige, runde formene garanterer deg et behagelig bad i mange timer. I tillegg til fantastisk sittekomfort har Skargards Regal også et behagelig armlene og et opphøyd barnesete.

Når du fyrer opp badestampen skapes et naturlig undertrykk i ovnen som får badevannet til å sirkulere helt av seg selv. Ovnen i Skargards Regal er smart integrert i badestampen, slik at det kalde vannet på bunnen sirkulerer gjennom ovnen når du fyrer. På den måten oppnås en jevn vanntemperatur i hele badestampen og du vil garantert IKKE fryse.

Akkurat som i moderne vedkjeler er veggene i ovnens brennkammer korrugerte. Det betyr at det forbrukes 50 prosent mindre ved i Skargards Regal enn i en ovn med glatte vegger. For å beholde effektiviteten renses dessuten ovnen for tjære helt av seg selv.

Vi brukte badestampen mye i sommer, men jeg må ærlig innrømme å si at snø og frost gjør opplevelsen litt ekstra unik. Det er noe helt eget å sitte i badestampen når man merker kulden biter seg fast på nesetippen.

For meg betyr små stunder som dette ekstra mye, det å kunne trekke seg tilbake og nyte roen og stillheten helt for seg selv samtidig som at alle musklene i kroppen blir helt avslappet er en fantastisk følelse.

Hjemme hos oss benyttes badestampen like mye av de yngste, men det å sitte en time /halvannen etter at barna har lagt seg er både romantisk og en super god energiboost. Igår satt vi med det ene naboparet, og vi konkluderte vel alle sammen med at vi mye oftere måtte prioritere slike hyggelige kvelder.

Det er ingen hemmelighet at badestampen er en av hovedgrunnene for at jeg elsker uteplassen vår så mye som det jeg gjør. Jeg sitter alltid helt for meg selv og nyter det vakre landskapet foran meg. Ingen støy og mas,men en helt unik ro. Tenk at vi har en slik liten «oase» rett utenfor verandadøren.

Badestampen er et smykke på verandaen og vi har aldri angret for at vi valgte en badestamp fremfor et elektrisk boblebad. Sjarmen er unik, lukten når man fyrer opp med ved er helt egen og strømutgiftene blir ei heller noe mer.

Du kan selv sette sammen en badestamp etter dine egene behov med alt fra myk sittekomfort til innebygd badestamp. Skargards har markedes største utvalg av tilbehør og produserer den nøyaktig slik du ønsker den.

Fra min lille oase til dere, ønsker jeg dere et riktig godt nytt år! Og har dere noen spørsmål angående badestampen skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan.

-Vil du lese mer om Skargards og de ulike badestampene de tilbyr kan du trykke deg inn på ordet Badestamp. 

Leave a Comment