Det er ikke lett å være syk.

Reklame.

God onsdag! Idag har dagen bare stått stille, timene de går… Lila er hjemme fra barnehagen på dag to nå, og jeg er altså helt skutt selv. Feberen har slått til for fult på henne og den lille kroppen har jobbet veldig hardt de siste to døgnene med å bli kvitt viruset i kroppen. I skrivende stund ligger hun å sover ved sidenav meg, og hun ser endelig så rolig og avslappet ut. Litt søvn, mat og masse masse kjærlighet er det eneste hun vil ha stakkars.

Nå har jeg ca 1-1,5time hvor jeg kan få litt jobb unnagjort før lillemor våkner og vil ha mammakos igjen. Jeg har brukt tidene med Lila til noe spennende, for når hun bare vil ligge i armkroken har jeg startet på serien . «frikjent». Jeg har oppriktig ikke trodd at serien har vært bra av en eller annen grunn, men der tok jeg skikkelig feil- slik som alle sa. 

Imorgen håper jeg Lila er helt frisk igjen så jeg får jobbet mer. Det å gå hjemme er koselig, men ikke når jobben hoper seg opp for deg.

Vel, jobboppgavene forsvinner ikke akkurat, så det er bare å kaste seg rundt når det er litt ro…

Igår skulle jeg forresten delt noe med dere. Jeg har nemlig fått lov til å dele med dere en liten nyhet fra Bokklubben. Det er nemlig slik at dersom du melder deg inn i bokklubben ved å trykke på DENNE linken vil dere ved å signere ett års medlemskap få dere en lekker kjøkkenmaskin slik som på bildet under.

Den har en verdi på 1500 kroner. Så det klarte jeg ikke å takke nei til. Klikk hjem en slik dere også ved og trykke HER

Leave a Comment