3 dager i stillhet..

Tilbake…

Ja, endelig og på tide! Her sitter jeg nå å blogger igjen!

På søndag falt hele host hotellet til bloggen min ut, serveren kræsjet pga for høy trafikk. Først idag kom den opp igjen – takk og pris! Jeg var redd det var over og ut med denne bloggen nå, at jeg måtte «flytte»med meg navnet over på en blank side.

Vel, dagene går her i Spania og på torsdag reiser vi hjem, til noen ventende barn! Jeg gleder meg ekstremt til å få Olíver og Mathilde i armene mine igjen, 10 dager uten de har vært en liten prøvelse. Spesielt igår som det var skolestart og Mathilde ikke hadde mamma til å ordne henne på håret og pynte henne opp! Olíver er litt mer tøffas, men 1.skoledag var jeg lei jeg misset! Når jeg kommer hjem skal de være 10 dager hos oss og det skal bli ekstremt godt merker jeg! – da skal nye pennal handles inn og bøker trekkes! wiiiiihiiiiii!

Vi har hatt en helt fantastisk ferie, rett og slett NYDELIG! Hadde det ikke vært for barn og familie hjemme hadde jeg IKKE ønsket hjem igjen.Det å bare kunne være rar, surrete, fly rundt med bustete hår dagen lang på stranden og spise masse god mat — jeg elsker det! Følelsen du får av folket her nede er så hjertelig, den er så god! Når man plutselig sitter å snakker med folk man ikke snakker samme språk som, men likevel klarer å dele livshistorier osv – vel jeg skulle ønske Norge var litt sånn. Ikke så høytidelig og sært. Det er nok noe uansett hvor man er, men likevel… Her vet absolutt INGEN hvem jeg er, ingen titter rart og du føler alle er så glade! Hjemme er det på en måte om og gjøre å være best og mest likt, ihvertfall mange steder.

For meg har det nå virkelig gått opp hvor mye Kim har hatt å si på livet vårt. Spesielt med hensyn til Lila. Hun forstår mer nå,hun svarer og hun viser hva hun ønsker. Hun tripper bortover gulvet stolt og glad og det at jeg har en å dele alt med er så godt! Lila fortjener det så sinnsykt. På fredag fyller hun 1 år og for meg er det så rart, men likevel så flott. Hun har på en måte vært et «sårt» tema for meg,  og det har Kim forstått fra dag en. Lila er veldig glad, hun elsker alle mennesker og her har hun nesten blitt med alle kelnere, servitører og butikkansatte på rundturer.. Alle vil låne henne, klemme på henne og det siste nye nå er at hun har begynt å kysse! DET er søtt det!

Jeg håper dere har hatt en fin start på uken-  imorgen er siste dagen vår her i Spania, og det skal nytes på stranden!

 

Leave a Comment