3 – shades of beige.

Er det flere enn meg som har forelsket seg i all de deilige strikka plaggene som dukker opp nå på høsten? Jeg har alltid hatt en forkjærlighet til strikk, uansett årstid egentlig. Til meg selv og til barna, det er en egen sjarm med det.

«Shades of beige»

For meg er strikk et «must have» og etter mitt siste besøk hos Zara ble garderoben hakket større med nettopp strikk.Det er morsomt å handle lekre strikkagensere og jakker når man ikke må betale flere tusen for en av dem… For to gensere, en kjole og jakke betalte jeg 1500,- kr og det kan jeg ikke si er avskrekkende.. Med noen tøffe strømper, skjørt eller bukser er det morsomt å gå høsten i møte.

Kamel er virkelig en farge jeg har fått sansen for, synes den er så tøff og enkel å style. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er den flinkeste til å «leke» med farger heller, jeg går oftes for det trygge og nettopp derfor er jordtoner noe jeg sverger til.

Sko- Nude. Skjørt – Zara 249,- . Genser – Zara  399,- …

Det er enkle er ofte det beste og siden jeg er den som synes det behagelige er det beste blir det også ofte det som blir med meg hjem.

(innholdet er ikke sponset eller under samarbeid med navngitte.)

Leave a Comment