Gled dere….

Reklame.

Hei og hopp! Kveld igjen, altså hvor blir dagene av? 

Jeg har faktisk ikke gjort stort fornuftig idag føler jeg, rett og slett fordi dagen bare har vært skikkelig krevende. Jeg har blitt sittende i tlf, og brukte TO timer på å telle til TI for å roe meg ned. Er det noe som kan vrenges, vel så er jeg så å si alltid den som må bruke tid på å løse det. Stort sett løsner det til slutt, men idag følte jeg vel egentlig bare at jeg stod å stagnerte frem til klokken ble 12…

Mine foreldre kom på middag idag, alltid like koselig. Det å få hodet over på noe annet er stort sett det som skal til for at man finner «roen» og klarer å løsne knuten. -Heldigvis.

Vel, over til litt skriveri på bildene… Med middagsbesøk følger litt enkel oppdekking av bordet og idag som igår ble bordet pyntet med fiske serviset. Jeg synes det er så lekkert å pynte med, og alle kommenterer det også når de ser det. Det er jo stor stas å kunne pynte bordet helt enkelt, men likevel litt «annerledes» ved å bruke skåler og asjetter som ellers ikke er å se i alle hjem bortover.

De søte skålene finnes HER.  

Flettet bastbrikker HER. 

Tøy serviett HER.

Imorgen flytter nytt salongbord inn i stuen, som dere sikkert husker har jeg sagt jeg har ventet VELDIG på et par ting før jeg er «ferdig». Igår kom glad meldingen! Mine nye bord kunne endelig hentes! Så nå selges det vi har, og de to nye hentes! Tror dere jeg gleder meg eller? GLED dere til å se, de borda er nemlig HEEEEELT rå!

Nå skal jeg se dokumentar 2, «de bortgjemte» … Vi sees sweeties! 

Leave a Comment