Full fart, men det er jo ferie!

Hei du deilige tirsdag! Her har vi koset oss ute siden vi stod opp! Jentene var en drøm, sov til klokken var 09:30 – tenk å være så flinke da! Itillegg har de sovet en time midt på dagen idag også, varmen har slått de helt ut stakkars.

Vi fikk opp trampolinen og her har det vært hoppende små dukker siden de var ferdig med frokosten, jeg vet med sikkerhet at de føler de har verdens kuleste uteplass nå! Og som de hopper! , i denne varmen forstår jeg ikke at de orker stort i det hele tatt. De flyr rundt som små propeller og er høyt og lavt hele tiden.

Lila og Vanessa har blitt et veldig sammensveiset søskenpar, de vet jo ikke om noe annet heller. Tenk så heldige de er, som har hverandre hver helg. Jeg ser liksom for meg alle hemmeligheter de deler og vil dele med hverandre i fremtiden, hviskende og tiskende. De sloss, de leker og de krangler, er høyt og lavt. Litt sånn var Mathilde og Olíver også.

Søskenkjærlighet,jeg synes det er sååå nydelig. Nå skal dukkene påkledd i vinterdress være med ut på trampolinen.. Noe sier meg at jeg er litt glad for at jeg ikke er denne dukka… For det ser litt varmt ut, hihi…

Vi gjør ikke stort, men vi er sammen og koser oss med nettopp det. Lek, bare føtter i gresset og snart grillmat! Det å være hjemme er nokså deilig det også! Spesielt når sommeren er sååååå vakker! For det er den!

I farta marta!!!! 

Nå skal vi bare fortsette og nyte dagen! Vi sees etterpå! Når de minste har roet seg for dagen!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral



1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment