Snart TO år siden sist.

Lørdag allerede,jeg kan ikke huske sist jeg var så trøtt, sliten og slått ut i kroppen..Eller jo det kan jeg,i graviditeten min med Lila var jeg sånn annenhver dag.

Kim dro avsted tidlig idag morges og fra da til nå har det gått hakk-i-hel! Det å være til stede og sette 4 barn i ulik alder i aktivitet er ingen enkel oppgave, men det går stort sett alltid uansett. Rart med det, men man henter frem energi man ikke viste at man hadde lagret på reserve tanken når man føler energien er slått ut. 

All ære til de som er hjemmeværende og ikke har barn i barnehagen, jeg kan nok si med sikkerhet at det ikke hadde funket for meg. Bloggen, mailen og oppgaver som ligger rundt spiser meg nesten opp både fysisk og psykisk, så barnehagen er desidert det viktigste jeg betaler på i mnd- haha….

Barn er barn og de må og skal aktiviseres fra morgen til kveld, noe hun mor merker på kroppen! Det å ha alle 4 så mye alene hver dag ( Kim har vært fylt opp med andre oppgaver)føler jeg til tider kan være litt tungt, for jeg har de siste dagene måttet få unna så mange veildeningsmail og husarbeid.  Det å få muligheten til det med de rundt beina på meg har nesten vært umulig! Hihi…Lila er ikke den som sitter selv om jeg ber henne om å sitte, Olíver og Mathilde kjeder seg fort, så jeg merker jeg spretter rundt mer enn noen gang.

Imorgen tar jeg med meg de to eldste å reiser til Tusenfryd, og det gleder jeg meg til! Da tenker jeg Kim skal få kjørt seg SKIKKELIG, for han har aldri før vært en hel dag uten meg når han har de minste barna – haha…. Olíver, Mathilde og jeg skal ha en skikkelig kvalitetsdag, noe de fortjener – det skal være deres dag og KUN deres… Jeg har jo ikke vært med dem alene siden jeg gikk gravid for to år siden så jeg gleder meg skikkelig. Og når vi får de tilbake neste gang skal vi ta de med oss den helgen vi egentlig ikke har dem å gå Besseggen – de er helt i hundre til det,og ville sove i telt og greier! Gleder oss allerede.

Ellers er alt på stell her hjemme, det er jo faktisk barnas uke- så jeg må bare lade batteriene, å gi jernet et par dager til nå! Men vi Koser oss, og det veeeeldig!

Jeg håper dere nyter lørdagen – nå skal vi hoppe litt på trampoline, turne og leke litt til før de minste skal i seng!

Vi sees!

Leave a Comment