7 ÅR MED JUL!

God mandag!

Seriøst for en dag dette har vært… Jeg er så lei av å si at jeg ikke er i form, men nå har formen virkelig gått på til det verre.. Idag våknet jeg opp, følte meg relativt i form, men så vipps ut av det blå -blææææææ og oppkast! Hva er oddsen og hvor uheldig er jeg ikke når formen viser seg å bli så grusom og kvalmen ikke blir bedre, men VERRE! Nå er det bare å se an de neste dagene og håpe, be og drømme om å bli bedre. Om ikke helt fin, men bedre!

Jeg har noen lyspunkter, for selv om barnet i seg selv blir og er et lyspunkt er det enn 5.5 måneder unna for min del og i mellomtiden MÅ jeg få tiden til å gå.  Idag har jeg sittet å tittet igjennom jule bilder fra de siste 6/7 årene og i år har jeg planer om å dra den heeeeeelt ut!

Husker dere disse julebildene ? Tatt fra 4 ulike hjem, men alle av meg… Rart hvordan tiden går og stilen endres.

Julen 2011.

Julen 2012.

Julen 2013.

Julen 2014.

Julen 2015:

Julen 2016:

Min første jul i eget hus! Dere kan tro jeg var stolt, herremin jeg var jo stolt som ei hane dette året, første jul i vårt lille dukkehus.

Julen 2017.

Iår skal jeg overraske meg selv til det ekstreme og tror dere jeg gleder meg? Sort og grønn jul med MASSE GULL , altså- jeg er helt i 110 av begeistring.

Kim sier han elsker julen skikkelig etter at han ble sammen med meg, nettopp fordi jeg er så opptatt av den tiden. Julemusikk, julebakst, julegaveshopping, juleverksted og masse god julemat og juleselskap. Jeg elsker virkelig julen mer enn noe annet og drar frem pynten allerede i november. hihi..

Vel, idag har jeg fått meg fjær, hvite roser er kjøpt inn og huset ryddet til småtrolla mine. Jeg har handlet inn mer lys og litt snæks og elsker å se gleden de små har av at jeg alltid finner på noe koselig her hjemme- den følelsen er god å ha når formen om dagen ellers er på bunn…

Nå skal jeg dille og dalle litt mer før jeg skal kjøre å hente lillemor i barnehagen! *smiler*

Nyt dagen, vi sees etter – da skal jeg vise dere fjæra mine …Hahah, neida,joda …neida…JODA. Vi sees!

Leave a Comment