Signer deg inn!

Reklame// Innerommet

God kveld kjære lesere, har dere hatt en deilig 3.dag jul? Her har vi vært i middagsselskap hos mamma og pappa og spist oss stapp mette på alt for god mat! Min mor er verden flinkeste kokk, men det synes vel de fleste om mødrene sine? hihi…

Idag tenkte jeg å dele noen lekkerbisker med dere….

Innerommet har nå gode romjulssalg, så skal du gjøre et kupp før nyttår er tiden inne for dette nå. Jeg er helt fortapt i Blackwood serien, prisene er det ingenting å si på.  Her får man mye møbler for en liten sum- det å kunne sette sammen en tøff grupper og det å kunne kjøpe salongbord og hjørnebord/ sidebord for under 500o kr i solide materialer er absolutt ikke dumt- eller hva?

HER, HER & HER 

Og sette sammen ulike størrelser og fasonger har jo blitt mer og mer «vanlig» Under har jeg satt sammen noen lekre forslag..

HER, HER & HER 

Innerommet har nå kommet ut med et nyhetsbrev for alle hvor du kan melde deg på å få være med i trekningen av et gavekort på hele kr 3000,- , i tillegg til at du hele tiden vil bli vaslet om gode tilbud før de deles med andre – kjekt ikke sant? Nå i romjulen ligger det allerede en god rabatt før januar salget er igang, så her har du ingen ting å tape på å melde deg inn!- Tvert imot du får følgende fordeler :

  • Nyhetsbrev med inspirasjon og tips
  • Eksklusive tilbud og kampanjekoder
  • Invitasjon til arrangementer

Nyhetsbrevet kan du signe deg inn på ved å trykke HER. 

Jeg digger også plantene fra MR .plant – disse skal jeg få inn i heimen når det grønne fra julen skal bæres ut i januar.  Disse er mien favoritter, for de ser overraskende ekte ut når man har de i hjemmet – perfekt for meg som elsker å slippe å bekymre meg for å drepe dem.. Haha… Finnes HER,HERHER.

Jeg håper dere fikk noen gode ideer og tips på veien og for romjuls-shoppingen! Husk å signer dere inn i nyhetsbrevet og tvi-tvi for å stikke av med premien!

 

Leave a Comment