Fredag uten mening.

Finnes det noe mer behagelig enn fredagskvelder?  Ikveld bestemte vi oss for å lage oss en skikkelig biff til middag, legge oss rett ut på sofa´n, se litt film og ta livet med ro. Fredagskos!

Vi hentet Vanessa når klokken var halv 5, deretter hentet vi Lila-  dere kan tro gjennsynsgleden var stor! Lila kastet seg jo nesten ned fra der hun stod i full begeistring! På vei hjem dro vi innom butikken, og på butikken var det ei stolt frøken på rett under året som stabbet rundt i de søte små skoa sine! Stolt som en hane! Mammastoltheten vokser i meg, for ei jente jeg oppdrar! Så hjertegod, snill og omtenksom.

Bilder av dekorasjoner skal jeg gjennomføre i morgen. I dag valgte vi å bruke all tiden vår på barna – de store og små! Bare være en  «normal» familie uten verken tlf eller tvén på- helt fantastisk! 

Nå ligger alle fire i sengene sine og de to minste sovnet tvert før klokken var 20. Olíver og Mathilde ligger i sengen å ser en film ( den er straks ferdig) – belønning for fantastisk innsats som storesøsken og husflinke barn! Mathilde støvsuge nemlig hele 2.etasje idag! -Flink? JAAAA! Hun er blitt så huslig og ryddig ,en sann glede for hu mor!

Kvelden er ennå ung og den skal nytes! Imorgen er det familieselskap til Majamor og stæsjing av selskapet til Lilamor! —gled dere!

Endelig er mannen litt «lettet» igjen også, for på onsdagen fikk han endelig syklene sine levert til lageret. Han har ventet i ukevis, med lovord om at de var rett rundt hjørnet hele tiden. Selv jeg som er jente forstår hvorfor han ventet slik han gjorde, de nye syklene var nemlig kjempe tøffe! I en slik ventetid går tiden kjempe sakte . haha

Sjekk mer info HER.

Leave a Comment