De lekreste fargene og råeste tekstilene.

I annonsesamarbeid med Ellos. 

Hjem og interiør er noe av det jeg brenner mest for, og er det noe jeg elsker mer enn noe annet er det å sitte på nettet for å hente inspirasjon, surfe på nyheter og klikke meg hjem noen skatter. Hos Ellos kommer det stadig inn nyheter og nettopp derfor tenkt jeg å dele noen av mine favoritter med dere.

Jeg elsker de romantiske fargetonene som nå har kommet inn for fullt, – blandet med det sarte og maskuline. Soverommet er noe av det jeg nå som vår og sommer går i møte har fått skikkelig sansen for å innrede. Etter at vi pusset opp soverommet vårt i januar fra mørkt til beige/grått synes jeg denne fargen er helt nydelig til og skaper et lunt og utrolig lekkert inntrykk! Du kan klikke HER for å se mer av de lekre nyhetene hos Ellos.

For å brekkke litt mellom det romantiske og maskuline har jeg også satt sammen en grå/ blå collage med noen rålekre tekstiler som for meg oser eksklusivitet og lunhet. Jeg synes den varme tonen i fargecollagene over passer veldig godt til det dype blå-grå maskuline. Litt spill i interiøret slår aldri feil.

Bare se på den lekre sengekappen i velour. Denne sengekappen finnes i MANGE ulike farger og flere ulike størrelser. En sikker vinner rundt sengekanten – garantert. Klikk HER for å se mer.

Det er ikke bare soverommet som fortjener litt nytt, på et kjøkken er det ei heller mye som må til. Et lekkert forkle, noen lekre oppvaskhåndklær etc. er hva som skal til for en liten frisk touch! Her kan man ofte skifte ut farger og tekstiler for å skape ulike utrykk uten å måtte gjøre de store økonomiske endringene. Det trenger ikke alltid være så dyrt å skape en liten forandring.

Jeg har også lagt med et par lekre lamper jeg synes passer både på arbeidsbordet, til nattbordet og også på kjøkkenet. Disse er enkle og elegante, alt etter hvilket miljø du ønsker å skape.

Vår og lysere tider – frisk opp hjemmet med noen lekre nyheter fra Ellos Home, miks og match dine favoritter og kos deg med å skape hjemmet lekkert for 2019! Nå er det flere timer lyst hver dag og det merker man på iveren som kommer også, det er ekstra stas å pynte opp med friske farger! –Og farger gjør meg glad! 

-Klikk HER for å komme til Ellos og for å se mer av det lekre sortimentet! 

Leave a Comment