Kun TO dager venting!

Reklame// innerommet.no

God torsdag! Altså hva skjedde med våren? Ble den borte ? Nå har det «endelig» regnet idag, så snøen er vekk, men det minner likevel mer om høst enn vår.

Inne flytter nyhetene sakte, men sikkert inn døren! Jeg har fått en liten spirit over meg igjen – og det er SÅ deilig! Selv om jeg er offisielt straks er høygravid har jeg likevel MER energi nå enn tidligere i dette svangerskapet! *smiler* Hva er oddsen for det når man er i uke 35? Jeg klager ihvertfall IKKE når jeg våkner opp så fin i formen som jeg nå har vært de siste dagene !

Vel, som dere sikkert ser har vi fått ny lekker endestol, jeg klarte ikke dy meg her om dagen! Jeg bestilte den på tirsdag og idag står den i stuen min- raskere service og levering kan man vel ikke få? Perfekt stol å sitte å jobbe i eller å bruke til spisestuen.. Jeg kjøpte et lekkert lammeskinn å kastet oppi også! Vipps ble spisestuen bittelitt varmere!

Den sorte store lykten min er også ny— altså!!! Denne lykten passet perfekt inn med resten av pynten, og det å pynte det vakre med det tøffe synes jeg er utrolig kult! Vasene er pyntet med litt vårblomster, får man ikke følelsen ute får man ta den inn!

Lykten finnes HER. 

Tøffe- blå-grå vaser HER & HER. 

Nyheter er alltid morsomt, spesielt når prisene er sååååå fine!

Stolen finnes HER til den latterlige gode prisen a´690,- og lammefellet HER.

Nå skal jeg få ordnet med resten av blomstene og deretter starte på middagen! Idag blir det pita-pizza, namnam! 

Leave a Comment