Aldri 100 %

longtime – no see…. 

Jeg prøver å ta meg i det, men jeg er litt dårlig på å bli helt 100 prosent, eller… Det vil jeg nok faktisk aldri bli…

Idag startet jeg og Victor dagen en tur på helsestasjonen, der møtte vi noen andre mammaer og ble sittende i mange timer – virkelig KJEMPE koselig !  Siden Victor kom hjem fra sykehuset har han gått opp 2 kg, så han får ihvertfall nok melk av meg. Det er rart med det, for barn er så forskjellige og gener er også det. Victor er en SKIKKELIG plugg, en god og rund liten plugg som jeg er helt hodestups forelsket i!  Han er snill som dagen er lang, sover stort sett når han kan, og er også mer og mer våken!

Her om dagen fikk vi også på plass den nye salongen vår! Som jeg skrev var ektorp sofaen kun en midlertidig sofa fordi vi ventet og nå er ENDELIG den rette på plass! Vi er som jeg før har skrevet – «sofaslitere» og nettopp derfor er det å kunne ligge/sitte godt, samtidig som det er plass nok til alle viktig!

Denne helgen har vi bare lilleplugg, og selv om jeg savner de andre barna når de ikke er her skal jeg ÆRLIG innrømme at jeg nyter litt stillhet og ro mellom slagene nå.  Jeg er ennå litt «sliten» etter alt som har skjedd de siste ukene og jeg merker jeg har litt underskudd på å avslapning. Det har skjedd noe hele tiden, så denne helgen blir derfor bare ro….

Jeg kommer derfor til å bo på sofaen denne helgen … Jeg har nemlig startet på en serie som heter Outlander og nå er jeg heeelt besatt av serien! Noe sier meg at ro og avslapning IKKE blir noe problem i det hele tatt. Hihi….

Salongen er for de som lurer HOME & COTTAGE…

Jeg håper helgen deres ser like fin ut som min! Nyt den, så sees vi litt senere!

Leave a Comment