Å etterlate en del av seg selv….

Kvelden kom omsider denne dagen også… Ja, idag har halve dagen bare forsvunnet mellom soloppgang, og solnedgang.. Nå er det noen timer med Lilakos, før jeg skal jobbe og pakke for reisen vår. Reisenervene begynner å melde sin ankomst, slik som de ALLTID gjør. Jeg føler denne gangen at jeg reiser fra hjertet mitt hjemme ( slik føler jeg det alltid med de eldste også.), og det er et snev av dårlig samvittighet på og ikke ha med seg Lila også… Nå må rett være rett, Lila hadde ikke hatt glede av denne turen i den alderen hun er nå, for det ville betydd mye sitting i vognen for henne og det kjenner jeg henne godt nok til at ikke ville fungert. Hun kan sitte et par timer, men flere timer hver dag ville nok ikke vært veldig morsomt. I tillegg er det viktig å se de eldste litt uten at fokuset er på hun minste fordi hun er den som er høyt og lavt.

Huset er med god hjelp fra en bekjent vasket for julen, det å komme hjem til et rent hjem før julaften er ekstremt deilig!

Juletreet har begynt å få på plass litt pakker rundt seg også….Det er alltid koselig! Iår synes jeg julen er så fin, kunne hatt den lenger- til tross for at jeg har hatt den oppe i en måned allerede!

Jeg håper dere har en deilig-DEILIG mandagskveld! Nyt den til det fulle! Og følg med her inne, jeg har nemlig sørget for at bloggen leverer hver dag mens jeg er på tur! Også kan dere jo følge oss på snapchat og insta – der oppdaterer jeg mye mer!

Leave a Comment