Absolutt ingen kan fjerne denne stoltheten fra meg.

God søndagskveld! Igår ble det stille her, vi var nemlig på date og avsluttet kvelden på Humorgallan. Fy filleren, det var morsomt det, absolutt noe jeg håper vi får opplevd noe liknende av igjen.

Vel, over til hus og hjem, nemlig huset mitt.

Mange har siden jeg flyttet inn her hatt meninger på mine valg og min smak, men her vil jeg bare undertegne en ting, INGEN stil, smak eller farge er riktig. Jeg mener at en stil er noe som skal definere de som bor i hjemmet og hjemmet mitt definerer så absolutt meg.

Når jeg kjøpte boligen var den rød med blå karmer, men mest av alt den trengte litt kjærlighet.

16 mndér seinere, huset stråler fra sin beste side.

Rekken gikk sammen og fargen vi landet på ble Aske, en farge jeg er så glad vi endte på. Den er rålekker til hvitt og sort og passet perfekt i feltet boligrekken ligger.

Nå er endelig brosteinen på plass. Brosteinen er lagt rett etter hverandre og litt tilfeldig, dette er helt bevisst fordi jeg ønsket en litt gammeldags look av leggingen av steinen. (Den er vatret opp og kuttet pent i alle kanter og ender om det skulle være et spørsmål) Litt sand mangler, og noen runde store natursteiner for å gjøre resultatet perfekt og ramme inn helheten.

(Resten av steinen er til salgs – skrik ut om noen vil kjøpe den)

Tenk at dette er det samme huset. 

FØR:

NÅ:

Absolutt alt er gjort med kjærlighet på denne boligen og alt er gjort for å få den til å blomstre fra sin beste side.

Jeg er stolt, jeg er takknemlig og jeg elsker hver cm av boligen.

Jeg elsker roen som er når jeg bare vil sitte ute å samle tankene mine. Jeg elsker godheten og gleden i alle naboene mine, jeg elsker at uteplassen er så for seg selv, men samtidig så sosial om man heller ønsker det. og sist, men ikke minst tryggheten!

Før: 

NÅ:

Jeg er stolt, virkelig fra innerst – til ytterst! Og absolutt ingen klarer å fjerne den stoltheten fra meg.

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment