Alt faller på plass. To rom ferdig!

Riktig god torsdag! Ja, nå begynner jeg å få unna flere esker med saker vi kvitter oss med og Lila sin plass er ordnet med system fra enda til annen. Mange lurer på hvordan vi tenker å løse situasjonen når Victor kommer frem til vi blir ferdig med tilbygget , nettopp det tenkte jeg å skrive noen ord om.

Lila sitt rom er et tidligere garderoberom tilknyttet vårt soverom. Vi må fysisk igjennom hennes del for å komme inn til vår del av rommet. Dette rommet er rundt 7 kvm og passet perfekt til henne i den alderen hun er i og har vært i.  Lila skal til våren flytte inn på rommet til Olíver, og Olíver skal ned. Da får Victor denne plassen, men inntil det har i begge barna ved oss. Vanessa sover på barnemadrass sidenav sengen til Lila når hun er hos oss, det er hva som fungerer her hjemme slik vi har det nå. Det er enkelt å legge bort når vi ikke bruker det og gjør så plassen ikke er noe problem. Annenhver helg fungerer dette, og så langt har det aldri vært noe Kim og jeg har merket som negativt, nettopp fordi jentene sover hele natten og virker helt trygge.

Deler av skapet til Lila har vi innredet med lekehuset, slik får vi «gjemt» bort litt av det verste rotet når Lila ikke bruker rommet sitt. Ennå. er de såpass små at de liker helst å leke nede hvor vi er.

( vi skal sette på ende lister der dørene treffer veggen, derfor er det ikke malt jevnt.) 

Når jeg kjøpte huset så rommet til Lila slik ut: 

Etter: 

(Gardinstangen er festet nå) 

Veggene er malt i fargen Demring, en farge som passer til alt!

Nå er plassen til Lillebror også på stell og jeg skal vaske litt lyst sengesett jeg har i hvitt og beige fra Lila. Så tenkte jeg å ønske meg noen i lyseblått når han blir født.

Nå skal vi bare få på sengehimmlen og uro så er sengen komplett.

Så langt er det nå begynt å falle på plass, jeg skal ordne ferdig sengen, så kommer det et eget innlegg på den om ikke så lenge ! Gleder meg,

 

Leave a Comment