Alt kan ikke spås.

God lørdagskveld! 

Her er vi alle samlet, det er vår helg med alle ungene så her går timene i skyhøyt tempo fra tidlig morgen til kveld. Akkurat nå sitter vi mette og gode å ser på «skal vi danse», fy fillern for noen flinke folk! Blir jo bare glad av å se på det!

Jeg lagde idag ovnsstekt indrefilet med båtpoteter og mye mer! Namnam! Dager som dette er overraskende deilige! Selv om det plaskregner ute og er dårlig vær har jeg tent masse levende lys og gjort det koselig inne!

Til uken får vi inn en ny skjenk på kjøkkenet, vi må ha noe å ha mikroen inne i, samt ha isbit maskinen litt bedre plassert på.Samt en helt rååå stekeovn som vi venter på. Alt tar tid, og jeg merker jeg må bo meg inn på det forskjellige. Vi har måttet gjøre om en stue til et soverom og skal ha en sort metall glassdør mellom oss, inntil det er på plass føler jeg ting litt «halvferdig»,men det er ekstremt koselig her og veldig deilig med egen plass å være på! Jeg koser meg ekstremt masse her og hadde aldri turt å håpe på at jeg skulle trives så godt som vi gjøre.

Veldig mange lurer på hvorfor vi flyttet, sannheten er så enkel som at mine foreldre ikke er «klare» for å selge likevel og ønsker å bo i huset i noen år til.Vi fikk såklart lov til å bli i toppetasjen, men for oss var det å få oss noe eget litt mer lokkende. Siden vi ikke var bundet til noen plass valgte vi å flytte. Barna trives, vi trives og alle er glade! Hverdagen er her, og vi koser oss masse sammen! Er det en ting jeg har lært meg i livet er det, det å bare «være» … Jeg tar hver dag, gjør den så fin jeg kan og nyter det å være så utrolig glad! Planer forandrer seg, livet snur og ting tar gjerne tyngre vendinger og annerledes vendinger enn man kanskje først hadde sett for seg. Og vet dere, det er HELT greit det! Det er livet, og livet kan ikke spås, men det er skikkelig fint likevel.

Idag pyntet jeg med deilige hortensiaer, vakre høstrosa hortensiaer!

I oldemor sin vakre krystall vase står de å blomstrer!

Salongen har fått litt farge den også!

Imorgen tar vi med oss hele gjengen vår å reiser til tusenfryd! Vi bare HÅÅÅÅÅPER værgudene er med oss!

Jeg håper dere nyter kvelden og koser dere!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment