Årets hotteste jakker…

Reklame/ samarbeid Ellos.

God kveld kjære lesere, jeg håper deres dag har vært kjempe fin og givende.

I samarbeid med Ellos skal jeg i dette innlegget dele noen av høstens hotteste jakker i fuskepels. Jeg bare elsker hvor tøffe de er og hvor mye de kan kombineres til og styles med. Nå går vi vinteren i møte, og jakker er vel noe vi ikke kan få nok av, eller hva?  Jeg gleder meg like mye hvert år når jeg skal sette sammen årets garderobe for sesongen, og idag har jeg satt sammen noen antrekk jeg synes er perfekte for tiden fremover nå.

Denne jakken stod det navnet mitt på, fuskepelsen kan enkelt tas av og på og sitter enkelt festet på kragen.

Rå lekker til jens og spesielt lange strikka kjoler, ser for meg at dette enkelt hadde blitt en soleklar favoritt denne høsten og vinteren.

Videre har jeg lagt min elsk på den blå og grå jakken, samt den alt for lekre genseren med leker detaljer på armene. Det finnes en rekke lekre detaljer i skjerf også, noe som er tøft til de kule genserne med fuskepels. Den grå jakken med strikka genser under passer perfekt til alle som liker den litt «avslappende» stilen, men samtidig liker at enkle plagg gjør mye ut av seg.

Det er jo ikke til å legge skjul på at fuskepels trenden er «hottere» nå enn noen gang og det synes, noe vi ser mer og mer i det store motebildet. Dette er bare noen av MANGE jakker Ellos selger i fuskepels, og klikker du inn på denne linken kan du selv tittet på alle de lekre godbitene som ligger ute. Ikke bare er det jakker som har lekre detaljer med fuskepels,men topper, gensere, skjerf og annet også.

Leave a Comment