Årets julepynt 2018!

Reklame/ I samarbeid med Ellos.no 

Nå nærmer julen seg, og er det en ting jeg gleder meg til er det å starte å dekorere vårt hjem til jul! Det er under en måned til første advent i desember, men jeg elsker førjulstiden og nettopp derfor starter jeg allerede i november. Idag har jeg satt sammen noen favoritter jeg har valgt meg ut fra Ellos.no og de tenkt jeg derfor å dele med dere.

Jeg elsker å se folk pynter med lys i vinduene til jul og under ser dere noen av mine favoritter. Tøffe, industrielle og tidløse.

Absolutt ingenting slår naturprodukter og denne fine adventsstaken er min favoritt. Pynt den med mose, granbar eller kongler og julekuler og vipps kan du skifte utrykk og utseende på den igjennom hele adventstiden.

Dette metall juletreet falt jeg for, ikke bare er det rålekkert å benytte seg av til årets julekalender, men det er tøft på skjenken til dekor også.

Klikk HER og se på alt det lekre Ellos har å by på denne julen.

Julestjerna og juletreet laget av tre synes jeg stakk seg frem, unik og lekkert for de som vil ha det lille ekstra.

Dette er bare noe av alt det lekre du kan få tak i hos Ellos nå til jul!

Julen er en spesiell tid, det er en tid hvor man skal kose seg og skape en hygge som rammer inn tiden vi går i møte. Julepynten hører for meg til denne kosen, jeg ELSKER å dille og å dalle rundt i hjemmet. Det er en fryd å stelle i stand og ved den rette julepynten blir det garantert perfekt!

Klikk HER og finn deg i god tid før julen starter noen favoritter fra Ellos du også.

Leave a Comment