Bare oss to….

Lørdag, og kvelden er her allerede!

Idag skulle jeg egentlig inn til boligmessen, men etter TO timer i kø før jeg kom til Oslo ga jeg opp! Det var vei arbeid før Vinterbro og det stod derfor helt stille… For å gjøre ventetiden enda mer desperat når køen ikke rikket seg, måtte jeg skikkelig tisse. Fy filleren, så vondt det var å sitte i over 1 time å holde seg. haha…. Når jeg så doen var jeg nok helt GUL i øynene!  – Absolutt en biltur jeg ikke kommer til å glemme! – Bedre lykke imorgen!

Vi har ingen av barna denne helgen og det er så rart og tomt. Vi har jo aldri vært helt alene før, så litt «deilig» er det jo å kunne være bare kjærester også, men jeg trives best med fullt hus og barneleker  flytende utover hele! Det er jo som om man mangler noe. Olíver og Mathilde er jeg vant til at er hos pappaen sin, men Lila har jeg en lang vei å gå med merker jeg..Det sitter dypt å levere henne ifra meg, selv hun er strålende fornøyd ! Vi mammaer er nok litt spesielle på de minste tror jeg, jeg er sikkert ikke den eneste som er sånn.Hihi…Jeg har skikkelig problemer med å klippe den navlestrengen altså.

Kim og jeg pakket tur sekken og bestemte oss for å gå en lang tur idag, få litt natur under beina. Vi tok med oss en engangsgrill, grillpølser og godis. Dette har vært den beste daten noen sinne, og vi har blitt enige om å gå til innkjøp av et telt med tiden.. Naturen har en helt egen ro, og den var det godt å føle litt på idag.

Det er ikke alltid man trenger å gjøre så mye eller dra så langt for å kose seg litt ekstra! Og denne årstiden er jo ekstremt vakker!

Jeg håper dere nyter kvelden – nå er det skal vi danse og kos! Vi skrives imorgen!

 

Leave a Comment