Bedre sent enn ikke.

God TORSDAG!

Ja, nå driver jeg gå ordner i stand, imorgen reiser vi nemlig på en miniferie, gjett om jeg gleder meg! Vi skal kose oss noen dager i Danmark og der har jeg ikke vært på mange år!

Ellers har jeg faktisk jobbet et par timer idag. Jeg har måttet få unna ting når Victor har sovet, men han er jo så glad i å ta livet sitt med ro at det har heldigvis gått kjempe fint!

Her går kosedagene med Victor litt i ett, det å nyte babytiden har denne gangen vært så enkelt! Kanskje det har noe å gjøre med at jeg vet dette er siste baby jeg har selv, og at jeg av den grunn derfor nyter dagene så godt som mulig! Før stresset jeg sånn, hadde noe jeg ønsket å rekke, gjøre og oppnå hele tiden. Denne gangen har jeg en indre ro som er veldig deilig å få føle på, det å komme dit at man vet at man ikke kan gjøre alt på en dag eller flytte Fjell er godt…

Idag tok jeg turen opp til Motz Konditori Sarpsborg, jeg skal nemlig ha dåpskaken derfra!  Herremin, øynene mine gikk i kryss i alt det snadderet som fistet i hyllene! Bakevarer er jo noe av det beste som finnes!

Dette vaniljehjertet var M A G I S K! Smeltet i munn som en karamell.

Ja, nå er det «bare» to uker til Victor skal døpe seg, og ting begynne rå bli klart! Det skal bli veldig deilig å bli ferdig med denne dåpen også, for jeg føler Victor begynner å bli stor gutt nå! Vel, sånn gikk det når han sist måned var syk og vi ikke fikk gjennomført det, bedre lykke nå!  Jeg gleder meg ihvertfall VELDIG til dåpskaken nå, den blir fin den- for ikke å snakke om god!

( NB! Dette er ikke et sponset innlegg, men litt skyet av min favoritt baker)

Leave a Comment