Bedrenaetter.no

Annonse.

For et par uker siden mottok jeg en seng fra et nytt konsept og nettbutikk her i Norge; – Bedrenaetter.no      

Før jeg valgte å dele noe om sengen, ønsket jeg å «teste» den ut først en liten periode for å gi dere et ærlig og troverldig svar.

Hos Bede nætter finner du alt du trenger til soverommet til Norges garantert beste priser. De har elegante senger, komfortable madrasser, myke dyner og alt det du trenger for å få den beste nattesøvnen.- Jeg LOVER!

Bedre Nætter er et nettbasert firma, noe som vil si dere kan bestille himmelsengen rett hjem på døren. De har ingen fysiske butikker som vil si at de kan tilby deg fremragende priser på alle produktene de har. Bedre nætter skal ikke betale utgifter for leie av butikklokaler og alt som kommer med dette, når de da unngår unødvendig utgifter gjør du også det ( perfekt ikke sant?)  Sengene de tilbyr er av ypperste kvalitet og fordi de kun er online kan du få den nye sengen din til en utrolig lav pris. Jeg tok selv å testet dette, ved å lese igjennom teksten til sengen jeg bestilte og en LANG samtale med de som jobber der våget jeg å satse på det jeg leste og fikk vite. Jeg kvittet meg med min seng som ikke var mer enn ett år og valgte å finne en ny- med min nye patner riktignok. Vi har ikke angret et eneste sekund- fy søren den sengen vi nå har er en DRØM! Selv om Bedre nætter kun er online vil jo det si at du ikke kan prøve sengen før du sover i den. Dette skal du ikke la deg skremme av. Hos Bedre Nætter streber de etter å vite alt om søvn. De vet at du får mer ut av en engasjert samtale med en av dem enn om du prøver 10 forskjellige senger på 5 minutter i den lokale sengebutikken.

For å garantere deg en god opplevelse, har de allikevel valgt at du får 30 dagers returrett på alle produktene deres. Hvis sengen ikke passer til deg, har du 30 dager til å levere den tilbake. De vil ha Norges beste kundeservice og en stor del av dette handler om å holde det man lover. Derfor lover de deg å finne en seng som passer til dine behov.

De er et nytt, arbeidsomt firma med et prikkfritt rykte, og det vil de gjerne beholde. Når de for tiende gang utleverer den samme typen seng til den samme gaten i den samme byen, så sier det seg selv at de   står på. Det de arbeider for, kommer deg til gode på ordet.

Sengen vi har finner du HER

Denne sengen er MAGISK å sove i og i itillegg satt ned 11 000,-  – et perfekt tilbud jeg faktisk kan stå inne for med hånden på hjertet.

Er du på sengejakt og ønsker god kvalitet til en flott pris anbefaler jeg deg å besøke Bedrenaetter.no , ta en tlf og finne veien videre til drømmesengen !

www.bedrenaetter.no

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment