bland og miks!

Reklame

Hei og hopp tirsdag! Igår sovnet jeg på sofaen før jeg rakk og klikke meg inn igjen, og helt ærlig husker jeg nesten ikke veien opp i sengen heller. haha… Slik kan det gå altså..

Her hjemme har jeg sittet i møte siden klokken 10:00 og før det var det full rulle med småtrolla… Typisk hverdag her i huset.

Jeg lovet dere innlegg på noen shoppingtips igår og idag tenkte jeg å vise dere noen puter som er det siste nye nå denne sesongen. Blått og rosa er en sikker vinner i stort sett alle hus og hjem, spesielt deilig er det også å dra inn disse fargepalettene mot denne tiden av året. Vi er alle lei av høst og vinter, og over gjennomsnittet klare for vår og sommer!

Jeg sverger alltid til ulike mikser når det kommer til mine kjøp av puter de ulike årstidene, det skaper spill og gjør inntrykket lekent og spennende. Bland ulike mønster, toner og tekstiler, det vil garantert gi plassen en sikker løft.

Lang pute – som er råtøff å bruke ute, men også fremfor de berømte hotellputene i sengen finnes HER. 

Jeg har som dere ser selv valgt å blande inn litt lysere blåtoner med de mørke jeg ellers har som en «rolig» base i hjemmet mitt. Og som dere ser på bilder gir det sofaen litt liv uten at det blir for mye av noe.

Miksen jeg har blandet er denne, denne, denne, denne og denne. Lekre ikke sant? 

Samme kombinasjon finnes også i ulike rosatoner, og også disse er råfine å kombinere sammen siden de holder et rolig spill, samtidig som de gjør litt ut av seg.

Miksen på bildet under er denne, denne og denne.

Det er også utrolig nydelig å blande den duse rosa fargen inn med masse marineblått og midnightblue, det blir rett og slett vakkert. Trekkene koster kun 298,- pr. stk og for under 1000,- lappen kan du fornye inntrykket fra «gammelt» til nytt.

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag sålangt, vi sees mer litt seinere…

Leave a Comment