Nå drar vi snart! Blir dere med?

Reklame

Hei, mange av dere har sikkert fått med dere at vi har delt mye fra Bulgaria nå i sommer. Slenger med en liten oppdatering for dere som ikke har vært mye pc/tlf i sommer ferien.

Litt info om Bulgaria:

Egen ferieleilighet Bulgaria – for hele familien!
Lange sandstrender på 130 km, kystlinje på over 350 km, ca 1700 soltimer fra mai til oktober, varme dager og netter, naturskjønne omgivelser, hyggelig og jordnær lokalbefolkning, fantastisk lokalt kjøkken, ferske grønnsaker og frukt, muligheter for jakt, fisking, golf, besøk til historiske severdigheter, shopping, mange lekeplasser for barn, diverse barneaktiviteter… Og alt dette til meget lave priser. Dette gjør Bulgaria til mer enn bare et fint reisemål innenfor de europeiske grenser – for det er ikke uten grunn at Svartehavskysten blir kalt «Den Nye Syden».

Naturskjønne omgivelser
Bulgaria er et land med et naturskjønt landskap og har et svært variert topografi. Landet kan deles inn i sletter, platå, åser, fjell, bekken, juv og dype elvedaler. Vekslende områder med høyt og lavt terreng over hele landet gjør turmulighetene uendelige. Bulgarske Svartehavskysten har et fuktig subtropisk klima, med maritime og kontinentale påvirkninger. Områdets gjennomsnittlige lufttemperatur om sommeren er ca 28 grader, og vanntemperaturen ligger på ca 26 grader. Det er mer enn 240 soltimer i mai og september, og mer enn 300 timer i juli og august.*

Turisme i vekst
Bulgaria er et land i vekst, og spesielt i turistområdene på Svartehavskysten er veksten stor. De siste årene har det skjedd en blomstrende utvikling i landet, og mange sammenligner Bulgaria prismessig med Spania for 25-30 år tilbake.
Bulgaria er det billigste landet i Europa å feriere i, og i tillegg har landet blitt kåret til det beste europeiske landet å investere ferieeiendom i. Mange har allerede sett mulighetene i utviklingen og investert i feriebolig ved Svartehavskysten. Sammenlignet med andre europeiske land har Bulgaria svært lave driftsmessige kostnader på fast eiendom, elektrisitet og vann – og i tillegg er levekostnadene generelt meget attraktive (30% av norske priser).** Landet har stabile politiske forhold og lav nasjonal risiko.

Kort oppsummert er Bulgaria et meget godt valg fordi:
– Bulgaria er et vakkert land med et naturskjønt landskap.
– Bulgarske Svartehavskysten består av 130 km med nydelige sandstrender og nyter over 1700 timer med sol fra mai til oktober.
– Klimaet er meget behagelig for skandinavere, med gjennomsnittlig lufttemperatur om sommeren på 28 grader, og temperaturen i vannet ligger på ca 26 grader.

– Fantastisk lokalt kjøkken og tilgang til fersk frukt og grønt året rundt
– Varierte aktiviteter for enhver smak: fisking, jaktmuligheter, turer i naturskjønne omgivelser, historiske severdigheter, lekeplasser for barn, golfmuligheter, shopping, familieaktiviteter…
– Enkelt og billig med direktefly (Oslo-Burgas/Varna, ca 3 timer)
– Levekostnadene i Bulgaria er de laveste i Europa (ref. Forex Bank, sommer 2015).
– Bulgaria er medlem i NATO og EU som gjør valutaen stabil.

– Trivelig og jordnær lokalbefolkning som får en til å føle seg «hjemme».

Mat og drikke er utvalget fenomenalt, fantastisk høy standard. Og prisene er utrolig billig i forhold til Spania og andre ferie land. Vi gikk ofte ut og spiste middag for to med  noe godt å drikke for under 100 norske kroner totalt.

Og for alle oss som er glade i shopping finnes det lange lange gater med handle gater i alle retninger. Det er kjempe FLOTTE kjøpe sentere hvis man ønsker en pause fra varme eller er her nede utenfor strand sesong.

Leilighetene vi selger her ligger i Byala, en stille -tilbaketrukket plass med alt i nærheten. Kun en 40 minutters spasertur fra Obzor, eller 5 minutter i taxi. Selve Byala er et lite tettsted, men også her finnes det koselige restauranter, små butikker, flere matbutikker, apotek, frisører og bank, + en masse fine lekeplasser for barn. Sist, men ikke minst koselige strender. – Dette strekker seg rundt hele landet.
Obzor er byen som ligger plassen nærest, her får du ALT, og dette er garantert en plass man kan kose seg med og uten barn- her er det noe for alle. Jeg skal sette sammen et eget innlegg på restauranter til dere, for vi har prøvd ut en del forskjellig med god mat.

Litt bilder fra leilighetene og komplekset her vi selger:

Er 15 leiligheter igjen av 49 stk. Og alle som bor her er norske, god atmosfære og utrolig mye hyggelige folk. Området har bra sikkerhet og vakt tjeneste 24 timer i døgnet året rundt.

Prisoversikt/str/utsikt på noen av dem ledige leiligheter:

LEILIGHET M2 PRIS UTSIKT SOVEROM BAD
D 1  116 kvadrat, 810000 kr, BASSENG utsikt ,2 soverom  , 1 bad .
D 3 81 kvadrat,  580000 kr,  BASSENG utsikt,  1 soverom ,  1 bad.
D 4 117 kvadrat,  810000 kr,  BASSENG utsikt,  2 soverom,  2 bad.
D 5 107 kvadrat,  750000 kr,  BASSENG utsikt,  2 soverom,  1 bad.
E 25 223 kvadrat, 2450000 kr,  PENTHOUSE/sjøutsikt, 2 soverom, 2 bad.
E 26 172 kvadrat,  1850000 kr, PENTHOUSE/sjøutsikt, 2 soverom,  1 bad.

Er mange flotte leiligheter igjen i alle forskjellige størrelser.
Så ønsker jo vi selvfølgelig og vise dere alle dem flotte områdene i nærheten av Byala. Ønsker dere å bli med på visningstur får dere på bo på anlegget i hver deres leilighet og føle på den gode norske stemningen. Vi møter dere på Gardemoen og blir med dere alle dagene for å vise rundt dem fantastiske områdene som plassen tilbyr. Hvor mange dager dere trenger der nede velger dere selv. På leilighets komplekset er det en norsk megler som tar dere imot og viser dere dem forskjellige leilighetene som er til salgs sammen med oss, ellers så er vi med dere rundt forbi for å vise dere områder, byene, stender osv. Ønsker dere å kjøpe en leilighet tilbyr også Camilla hjelp til å møblere og style leiligheten deres hvis det er ønskelig.

Har ledige plasser på visningsturer etter nyttår

Noen som har lyst å være med og ta en titt? Hadde vært utrolig gøy med enda flere hyggelig naboer 🙂

For påmelding eller mer info så sender dere en mail til kim@husibulgaria.no

Ha en flott helg!

Mvh Kim 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment