Bonus familien på tur.

God morgen fra oss! For er par dager siden pakket vi bagen og satte snuten mot Vegårshei, her er vi å nyter sommerferie.

Som overskriften sier er vi en bonus – familie på tur. Som mange vet har Lila og Vanessa hatt en litt «spesiell» situasjon på begge sider, da moren til Vanessa var sammen med min tidligere kjæreste, og Kim ble sammen med meg. Den historien er lang, og stormen har lagt seg for oss den dag idag. Jentene ble veldig knyttet, og når forholdet mellom Vanessa sin mor og min eks ble avsluttet i fjor valgte vi å holde jentene sammen så «normalt» som mulig, til tross for at ting såklart ble litt annerledes i hverdagen.

På mandag bestemte vi oss derfor for å reise på tur sammen, slik at jentene fikk litt ferie sammen iår og kunne oppleve dyreparken og Kaptein Sabeltann sammen❤️

Lila har vært helt i ekstase, med ny drakt og at Kaptein Sabeltann kom å hilset på er nok det største den lille jenta noen gang har opplevd ❤️ Jeg har aldri sett en slik iver og entusiasme noen gang hos henne!

Turen har sålangt vært en  STOR suksess for jentene og vi voksene har det også kjempe hyggelig. Det at vi samarbeider så godt, og har klart å sette oss selv og tidligere historie til side vitner mer og mer til hvor enkelt ting kan gjøres så sant man ikke sitter fast i å fordele skyld, frustrasjon og utriveligheter.

Det handler om å se gevinsten i hverandre, fremfor utfordringer. Barna kommer alltid først, og gleden de viser ved at alle er samlet og stemningen er god er gevinst nok for oss.❤️

IDag går turen en tur rundt på Sørlandet ☀️ Jeg håper dere nyter ferien ( de som har)og sommeren så langt ☀️

Leave a Comment