Bryllupet alle snakker om.

Idag har vi bare vært ute,ryddet og fått tomten fri for alt som ikke skal være her. Og mannen har endelig fjernet haugen med stein som har ligget utenfor døra vår i TO år! Altså hvor deilig er ikke det! Den haugen har ironisk nok irritert oss siden den havnet der, men alt kan ikke alltid gå like fort..haha.

 

Været har absolutt holdt seg på vår siden hele dagen, og vi føler nok alle sammen at vi har fått litt farge!

Lila og Vanessa har vært to propell jenter i hele dag, og VET å utnytte hvert minutt av dagen.

Søskenkjærlighet. 

Mai måned hva kan jeg si? Vi kan jo ikke akkurat klage på sommern så langt, jeg bare krysser ALT jeg kan på at det vedvarer i juni, juli og august!

Vi tok langhelg fra 16 mai, og skal nyte dagene med de små helt frem til tirsdag! Jeg må ærlig innrømme at jeg blir en smule «forvirret» av alle inneklemte fri og helligdager. Selv om fri alltid er koselig, liker jeg best hverdager og helg. Det å holde seg gående når alle andre har fri er så vanskelig, haha…

Kim sitter HEEEELT frelst i sofakroken og ser Chelsea/ MNU kamp… Jeg, vel hva kan jeg si… Jeg har sittet å sett på det STORE bryllupet ALLE har snakket om.. Kongelig bryllup, vet dere, – jeg gråt og sippet som en liten unge! Det er noe med bryllup og de øyeblikkene der som får hjertet mitt til å nesten hoppe ut av kroppen min. Fy søren så vakre de er og vakker hun var!

Fotball gjengen klar for kamp!

Vel, denne dagen har bare gått utrolig fort, hele uken generelt har gått i 11o…

Imorgen er det å få pumpet dere med interiør og tips … Og ukene fremover er fylt opp med masse spennende, som jeg såklart har hengt etter med…

Nyt lørdagen, kos dere i kveldsolen! Vi skrives!

Leave a Comment