Da er dagen her…

Halloween er det en gang i året og idag kan dere selv tenke dere hvor mye barna er i fyr og i flamme her hjemme for å skulle fly rundt på dørene til folk for å si «knask eller knep»… Når jeg er ferdig med jobben idag er planen å ordne litt her hjemme, slik at alt blir ferdig til alle de små sjelene som kommer å dunker på døren.

Kim har funnet frem en skikkelig stygg dukke, en som lager de ekleste lyder. Dukken har følelses sensor og buer til i sekundet folk står på døren. Jeg kommer garantert til å skvette et par ganger idag, for med gullfisk minnet mitt vil jeg garantert glemme at den henger der. haha..

Oliver har fått seg en maske, Mathilde skal være et blomstrende skjelett, Kim, Lila og jeg skal bare være hjemme. Skolen har de ulike klassene arrangert en Halloween fest av den grunn slipper jeg mas og tjas med å stelle i stand noe selv her inne. Litt deilig det også, for i år hadde jeg lovet ungene det om det ikke ble noe med de ulike klassene. *takkoglov*

Altså, sjekk denne ekle dukka… Sikkelig » the ring» preg over den. haha…

Utover jobb, Halloween forberedelser osv har jeg tenkt til å nyte en kveld på sofaen. Ingenting er bedre enn det når man har hatt noen ekstremt hektiske dager bak seg.

Jeg håper deres dag har vært super fin så langt, jeg titter innom igjen etterpå! Nyt dagen!

Leave a Comment