Da er jeg igang!

God tirsdag! Endelig, har jeg kommet meg inn i «normalen» igjen. Det å få alle brikkene til å falle på plass etter nyttår er litt av et prosjekt, men det går. Denne uken er huset fylt opp her hjemme igjen, og det er som dere vet det BESTE jeg vet om! Barna hører hjemme rundt meg, uten dem er det ekstremt stille og alltid litt leit. Vel, jeg skal ikke gå for mye inn på nettopp dette nå, men ukene med dem er alltid de aller beste. *smiler*

Jeg har plutselig fått følelsen av dårlig tid, igår etter 3d ultralyden gikk det opp for meg hvor mye som må på plass før jeg i April kobler av fra fysisk jobb i 6 uker.  Jeg må faktisk rekke over ekstremt mye før det og har et stort prosjekt i Oslo jeg skal bli ferdig med før jeg i det heletatt kan tenke på friuker og babypermisjon. Takk og pris for at jeg er min egen sjef, for jeg har verken tid eller mulighet til å logge av jobben selv om lillebror kommer. Jeg må likevel påpeke at det var ekstremt deilig å få permisjon lønnet med de to første når jeg hadde det, denne gangen blir de første ukene ulønnet og deretter 70 % jobb på meg frem til minsten begynner i barnehage. Alt går, det gjelder bare å planlegge, tilrettelegge og være POSITV! Og positiv – det er jeg! =)

For og klare å holde orden på alt som sal gjøres, møter som skal følges opp, aktiviteter +++ kjøpte jeg sist uke denne kalenderen for 2019. Denne henger på veggen på kjøkkenet, og her fyller vi inn alt ettersom avtalene blir lagt- kjempe kjekt!

Jeg startet også året med nye permer til mitt private regnskap, samt jobben sitt og annet som trengs for orden! Dette ga meg en SKIKKELIG boost til å holde orden, det å ha ting på stell gjør så mye med humøret! Det har jo eskalert hos meg som hos andre til tider, men det å få ting ryddet, satt i permer og systematisert er ubeskrivelig deilig! Jeg er rett og slett menneske ond når jeg føler ting «rotete» rundt meg-  haha =)

Første måneden i året har begynt å løpe, jeg har fylt inn alt som trengs som er viktig så langt og ja, nå har jeg i tillegg satt opp to dager i måneden til regninger privat og til jobben! *smiler*  Fy filleren det var MYE å ta tak i fra 2018… Jeg trodde jeg hadde ALT i boks, men neida…. Det dukker alltid opp noe, men nå!! Nå skal jeg bli suuuuuper strukturert ! Selv om jeg mente i desember at det ikke gikk etter røsket jeg hadde da. haha… Jeg har startet med å skulle ha alt som overhode går på digipost, og gleder meg som en unge til papirpost ikke eksisterer lenger!

Så mine nyttårsforsett? Hva er dem? Jeg leser om alle som har de beste lister på den kommende perfekte livsstil og timeplan, men kan ikke skryte på meg dette selv.. Noen mål har jeg satt meg og de lyder som følgende :

  • Holde orden 
  • planlegge bedre 
  • struktur 
  • godt humør 

Dette gjelder det meste, ikke bare en spesiell kategori, men får man slik orden i livet, blir alt mye mye bedre! Og nettopp det har jeg god og stor tro på vil være en fungerende nøkkel til en enklere hverdag!

Jeg ønsker dere en kjempe fin dag! Vi skrives!

Leave a Comment