Dagene som kom … Og som gikk….

De er selve livet….. 

God lørdag alle sammen, dere har ikke svettet heeeelt bort i varmen vel?  Inatt sov jeg så å si ingenting, varmen tok nesten knekken på meg. Selv med vifter på alle rom, var det å legge seg på et rom som solen hadde «grillet» hele dagen umulig. Itillegg har jeg blitt skikkelig forkjølet – typisk MIN flaks….

Besøket er her ennå, og reiser hjem imorgen. Det har vært en koselig uke, men så er jeg den som elsker familie og venner. Hektisk med 10 mennesker under samme tak, men utrolig hvordan man ordner til det mest utrolige.

Jeg har bevist tatt meg litt «fri» den uken som var, det å få ladet seg opp for full uke fra mandag med jobb er utrolig deilig.. Jeg har altså SÅ mye jobb liggende foran meg at jeg faktisk ikke helt vet hvor jeg skal starte, men starte må jeg. *smiler*  Lila elsket å være tilbake i barnehagen, hun er ei skikkelig barnehagejente som liker at det skjer noe stort sett hele tiden. Olíver og Mathilde har en uke til hos oss, de reiser nemlig til Spania med sin far,stemor og lillesøster neste helg så vi skal til helgen ta en weekend med de en plass- frem til det er det bare å jobbe på, men jeg skal skvise inn en kinotur og kveldsbad hver dag likevel… Alle koser vi oss gløgg!  Full fart fra morgen til kveld, is-spising 24/7, grilling, bading og generelt feriemodus til siste time ( imorgen kveld)

Igår tok vi alle et deilig kveldsbad og temperaturen i havet var fantastisk! Vi satt å så solnedgangen, rett og slett nydelig.

Idag har jeg kastet meg rundt med klesvasken, og Kim har skrudd opp to nye putekasser, samt fått på plass noen nye stoler på verandaen. Vi har tatt masse bilder av uken, så jeg skal dele mer litt seinere…. Nå skal jeg skifte på seng nr 2, henge opp en klesvask og kose meg med småtrolla mine, de eldste er på overnatting hos mormor og morfar og hadde ikke tid til å forstyrres… At de koser seg der er ingen tvil, haha…Mathilde gledet seg til å få «strikketid» med mormor og Olíver RO til å slappe av alene med morfar..Haha..

Ett rom er klart…. 3 til står for tur…

Nyt lørdagen finfolk <3 Jeg titter innom igjen før dere aner!

Leave a Comment