Dager som dette….

Velkommen lillelørdag! Vipps midt i denne uken også, altså hvor blir dagene av? Her skinner solen fra himmelen og inn igjennom stuevinduene – for en deilig følelse! Kjøkkenet har fått seg en runde med vaske fillen idag, og nå lukter det deilig såpe i rommet! Det å lukte deilig grønnsåpe er noe eget, kan jo ikke klage med rent kjøkken og strålende sol! Eller hva?

Idag skal jeg til legen, jeg har valgt ekstra oppfølging hos lege fremfor jordmor, men det skyldes at jeg kjenner legen min så godt at jeg synes det beste er å forholde meg til en person og ikke mange. Idag er jeg 25+6 og imorgen starter jeg på min uke 27, altså 26+0 …. Tenk det, nå nærmer jeg meg mitt tredje trimester – h e l t sprøtt! Det skal bli utrolig deilig å møte sommeren uten mage, for dette svangerskapet ville jeg følt veldig slitsomt i varmen, med Lila tenkte jeg ikke sånn engang… Alt etter hva man innstiller seg på, eller hva?

Til og med kjøkkenviften skinner !!!! Jeg vet ikke om noe mer ekkelt enn seige kjøkken, der man lager mat skal det alltid være rent…

Istad fikk jeg opp et minne på Facebook og det var et minne med bildet av kjøkkenet i leiligheten som vi bodde i før vi flyttet hit. Den leiligheten var veldig fin, men jeg husker perioden som tung der. Det skjedde så mye på så kort tid og det gjorde nok opplevelsen av å bo der litt mindre harmonisk enn hvis det hadde vært under hyggeligere omstendigheter… Det er rart med det, for tre år siden gikk jeg gravid med Lila og hadde vel ikke funnet ut av det ennå(?) Nå tre år senere går jeg gravid med en liten gutt som jeg nå ikke klarer å se for meg en fremtid uten. På tre år har jeg gått fra tobarnsmor til firebarnsmor ! Kontrast, men absolutt ikke meg imot. Det er godt man aldri kan spå hva fremtiden bringer, for da ville så mange fine ting aldri eksistert.

Det er dager som dette det gjelder å nyte – nå går vi hver dag mot lysere tider!

Leave a Comment