Dager som dette…

Hei du fine fine torsdag!  Dagen idag har rett og slett bare FLYDD! Før klokken var 08:30 hadde jeg fått kjørte eldste på skolen, samt kommet meg hjem igjen. Hjemme ventet et lite «bustehode» på mammaen sin, nemlig lille Lila mor. Hun kom tilbake fra H på mandag og har siden vært ekstremt mamma jente, kanskje ikke så rart når hun er så lita som det hun er. Når de er så «små» er de gjerne litt mammadalt så jeg prøver virkelig å få mye tid med henne til tross for at Victor også kan være litt mammadalt.

Lila og jeg startet dagen med å spise frokost ( jordbær og banan grøt) og deretter lakket vi negler, ordnet håret, kledde oss og satt snuten mot barnehagen! Idag skulle Lila på teater med barnehagen så jeg tror dagen så langt har vært veldig fin for henne. Klokken halv 11 fikk jeg til slutt parkert bilen for en bitteliten stund i gården – her gjelder det å nyte godt av timene barna er opptatt med skole og barnehage før det blir fullt kjør når de kommer hjem.

Ettersom vi bor et stykke unna skolen og barnehagen tilsvarer det litt kjøring de ukene barna er med oss, ( 16 minutter hver vei)  men det er heldigvis bare for en periode i livet.  Lila og Victor begynner jo på skolen her ute og de eldste har bare 5 år igjen totalt før de går begge to på videregående. Dette huset er liksom så perfekt for oss at vi klarer å «overse» litt kjøring…

Vi har jo funnet oss skikkelig til rette her ute og koser oss med viten på at dette snart bare er vårt!

Noen har spurt meg om vi per idag bor på et «loft» og hvordan vi orker å bo her så lenge vi ikke har hele huset for oss selv. Vel, som de aller fleste sikkert vet bor vi ikke på noe loft, og kjøkkenet vi benytter oss av er det som er ned trappen. Det er ikke slik at mine foreldre er i veien for oss eller at vi sitter stuet vekk på et loft med 5 unger. Alle ungene ( utenom Victor) har egne fine rom, vi har en egen pen kosestue og et eget bad. Vi har 100 kvm som vi alene disponerer og når mine foreldre flytter ut er det de eldste barna som skal få denne etasjen. Noe som vil passe perfekt siden de ikke blir mindre og nærmer seg tenårings alderen! Victor, små jentene og vi flytter ned. Jeg skal vise dere masse bilder når vi faktisk har tatt over, men inntil det er ikke de rommene noe jeg legger ut her.

Kosestuen vil vi beholde slik den er når vi flytter ned og nettopp derfor synes jeg det er skikkelig morsomt å få det som jeg vil her.

Nå skal jeg puppe lillemann og snart få hentet barna! Vi sees litt seinere!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment