De er tilbake!

Reklame // 

-Gode ​​nyheter for Squishies-glade barn og foreldrene deres:
Squishies er tilbake i butikkhyllene. 

Nå er virkellig høsten her alle sammen, vipps en ny måned og vipps er sommermånedene forbi. Hvor sprøtt er ikke det? Dette året har bare FLYDD i rekord fart, hvor har dagene blitt av?

Vi har koset oss med noen deilige late dager nede på Mallorca som delt tidligere, det er virkelig vakkert der!

Når vi  dro på tur hadde vi  med oss noen nye leker og denne gangen hadde vi de nye Squishiene. Før vi reiste fikk Lila ENDELIG de nye Squishies´ene sine ! Når de var populære sist var hun å stjal fra storesøster sin store samling hele tiden. Det å kunne klemme dem flate for å se at de eser ut igjen er visst kjempe stas!

Se så tøffe! Perfekt gave for alle barn som skal ha med seg en sikker vinner i bursdag !

Elle, melle….

Lillebror synes også Squishiesene er fine-  de med skarpe farger er nemlig ekstra spennende å feste blikket på.

«Kjenn så deilig de er å klemme på, lillebror!»

 

Skumleken Squiahies er nemlig tilbake igjen! Og det til stor jubel for de små ! Personlig synes jeg squishies er helt supre, de kommer i mange ulike farger, fasonger og varianter ! Det er en leke som garantert er morsom for de aller fleste! Gi dem en «klem» ,bland mange artige figurer og lag din egen squishies samling!  Gode, myke og fargerike leker kan ingen barn få for mange av, dt tror jeg vi foreldre kan si med sikkerhet! Squishiene finnes HER.-Mange barn elsker/elsket de myke Squishies-figurene, og nå kan de se frem til Squishies ENDELIG snart kommer tilbake butikk hyllene. I fjor sommer var det noen Squishies, de fant medisiner i større mengder enn det som va/er tillatt. Det fikk alt salg av de populære lekene til å stoppe. Nå har den ledende nordiske importøren, PROXY, i samarbeid med deres produsent, utviklet en ny versjon av Squishies som er grundig testet og fått et blått stempel fra det danske konsulentselskapet Altox, som spesialiserer seg på sikkerhetsvurderinger av leketøyprodukter.

Mange foreldre og besteforeldre vil vite hva som ligger i leken før de kjøper det til barna og barnebarna. Og det er det god grunn til. Når det gjelder de nye Squishies, kan du nå trygt la barna trykke og klemme de myke, fargerike karakterene. En ny og grundig testet versjon er på vei til butikker over hele landet.

– Det er med stor glede at det  nok en gang kan legge Squishies i butikk hyllene.. Nå kan butikker tilby Squishies i en kvalitet som oppfyller de europeiske leketøyreglene og oppfyller kravene som er satt, og at vforhandlere har en garanti for at produktene er i orden. Dette sier administrerende direktør Marianne Lyngby Pedersen. Direktør for Indeks Retail, som er bokkontoret for Book & Idea og Play-kjeden.

SÅ- Gå for CE-merkede leker
De nye Squishiesene kommer blant annet. som hunder, katter, is og burgere, og de vil være i butikker fra i dag. De har gjennomgått en grundig vurdering hos Altox og har blitt testet for kjemiske stoffer og avgassingsnivået.

– Når det gjelder leker som barn har i hendene og kanskje til og med putter i munnen, er det strenge krav på europeisk nivå om hva lekene må inneholde. Hvis du vil ha sikkerhet som forbruker, er det en god ide å lete etter leker fra en troverdig leverandør, som er CE-merket og derfor ikke anses som farlig eller skadelig etter europeiske standarder. Flere danske studier viser også at produkter kjøpt online direkte fra Kina ikke oppfyller de strenge lovkravene, sier Peter Waksman, miljøkjemiker og partner i Altox.

Les mer om Squishies på Miljøstyrelsens nettsted: https://mitmiljo.dk/

 

 

Leave a Comment