De lekreste bordlampene.

Reklame.

Hei og hopp og god kveld!

Jeg sitter nå å ser på bordlamper fra Lampegiganten.no og som ALLTID finner jeg meg noen favoritter. Jeg har jo gjort litt om her hjemme den siste tiden og det har jo ført til litt ønsket fornying. Ikveld skal jeg dele noen av mine største fra Lampegiganten.no og jeg er også så heldig og kan gi dere en rabattkode!

Hos lampegiganten.no får ALLE FRI frakt for kjøp over 2000,- og det er jo absolutt noe å få med seg. I tillegg får hver kunde som handler for over 2000,- kroner 200,- i rabatt. Bruk rabattkode: NO17-VILLAPAPRIKA og du får beløpet trukket fra i kassen. ( koden kan kun benyttes 1 gang per kunde. ) Koden er gyldig til og med søndag 19.11.

MEN nå over til noen av mine favoritter på lampegiganten sine bordlamper.

Denne bordlampen ser jeg for meg på et litt tøft kontor i beige eller grå toner. Sikkert rålekker på et barnerom også, siden den gir godt lekse lys og har et enkelt og mykt design.

Produktbeskrivelse.

Bordlampe Olly i svart furutre

Bordlampen Olly finner dere blandt lampegiganten store utvalg av bordlamper. Ser du etter en klassisk men moderne bordlampe, har du funnet den rette. Med unik og samtidig naturlig design sørger Olly for riktig belysning. Bordlampen består av en svartlakkert metallfot, en svart skjerm og en todelt furustang . De to skruene, som også er i svart, sørger for at armene er fleksible. Slik sørger Olly for optimal belysning.

Trykk deg inn på Bordlampe og du kommer direkte til den lekre lampen.

Videre har du denne lekre lampen i skikkelig «Hollywood» stil, dette er rett og slett en av mine favoritter. Antwerp er en bordlampe som passer de som har en litt mer maskulin, men også enkel stil, med sansen for det «lille» ekstra.

Produktbeskrivelse.

Antwerp – en interessant bordlampe med trestativ

Et trefots, stativformet trestativ, sortlakkert, og oppå der en lyskaster i forkrommet metall som kan svinges i den halvrunde holderen – det er den interessante bordlampen Antwerp, som ikke bare er en flott dekorasjon når den er påslått. Lampen med E27 fatning kan brukes med glødepærer, energisparepærer eller LED-pærer. Bryteren er plassert på tilførselsledningen.

Antwerp finner du under lampegigantes kategori Bordlampe.  ( trykk på ordet) 

Personlig har jeg falt pladask for den neste lampen. Gent bordlampe er virkelig et smykke i seg selv. Bordlampen har jeg lagt i ønskelisten min, jeg ønsker meg nemlig to slike til soverommet på nattbordet vårt. Jeg synes den gir en litt maritim look, men jeg ser at jeg også kan style den litt «lunere» ved at den blir plassert med noe litt mer grovt og bohem. I tillegg er ikke prisen så avskrekkende.

Lampen finner du ved å trykke på linken  Bordlampe. 

Produktinformasjon.

Gent – en bordlampe med tekstilskjerm og stativfot i tre

Gent er en bordlampe med hvit tekstilskjerm, som virker særlig interessant med trefoten. Denne er utformet som et stativ og de tre treelementene er også hvitlakkerte. Bordlampen Gent har en bryter i ledningen og kan ikke bare brukes med vanlige glødepærer eller halogenpærer men også med de moderne LED-pærene eller sparepærer, noe som reduserer energiforbruket til et minimum.

For de med en litt mer rustikk stil er kommende bordlampe midt i blinken, denne kan minne litt om «hollywood» lampen, men i en rustikk versjon. For under 1000,- kan denne klikkes hjem, og det er jo ikke så verst.

Denne lampen finnes også ved at du trykker på linken  BORDLAMPE. 

Produktinformasjon.

Bordlampe Studio som kan dreies og svinges for et målrettet lys.

Formen på denne typiske studiolampen er alltid aktuell og tar seg godt ut på denne bordlampen. Det store hodet som minner om en lyskaster kan dreies og svinges slik at lyset kan utrettes individuelt. På denne måten kan dekorobjekter i rommet belyses direkte. Stativet med tre ben gjør lampen stabil.

Også denne da…Denne står det Camilla på, altså sjekk den tøffe enkelheten av en lampe. Jeg har tenkt meg to slike til ungene, for denne lampen synes jeg passer perfekt til de som er som meg og ELSKER drivved og grove tre elementer blandet med tekstil.

Legend  lampen kommer du til ved å trykke på ordet Bordlampe. 

Produktinformasjon.

Bordlampen Legend – et stilelement med retro touch

Bordlampen Legend virker overbevisende med sin naturlige design av lyst tre og tekstil. Lampen setter karakter til rom med moderne interiør. En justerbar trefot går over til en grå tekstilskjerm som gir behagelig lys. Diskrete metalldetaljer runder helhetsbildet av. Bordlampen leveres med 2 m lang ledning med bryter.

Mye lekkert ikke sant? Vel, jeg simpelthen elsker de nevnte bordlampene og håper dere også fikk noen tips om dere er på jakt etter en lampe til kommoden i gangen, skjeken i stuen, skrivebordet på kontoret eller nattbordet på soverommet.

 

Leave a Comment