De perfekte tips og julegaver til hjemmet!

Reklame// interiør galleriet.

God kveld, da var nok en dag over og kvelden står for tur. Denne kvelden tenkte jeg å dele enda en liten skatt i interiør verden med dere, nemlig, interiør Galleriet. Interiør Galleriet er en butikk/ nettbutikk som holder til på torget i Mosjøen, og som fører kjente og kjære merker som; Riviera Maison, Lene Bjerre, Voluspa, hot Lava +++

Jeg har alltid elsket lune, stilrene og klassiske ting og tang, og nettopp derfor skal jeg gi dere noen perfekte shopping-tips til å skape den perfekte looken.. En sikker vinner innenfor interiør er Rivera Maison og Millemoi, og her tilbyr Interiør Galleriet masse fra dem begge, men Rivera Maison spesielt.

I collagene under har jeg linket til hvert og et produkt hos Interiør Galleriet, så sett deg ned, ta en titt, shop litt lekkert til deg selv eller noen du er glad i. Hos Interiør Galleriet får du rask levering, super kundebehandling og varesortimentet er SORT! Benytt deg av rabattkode «camilla»og få 10 % på kjøpet !

Siste kjøpet jeg har gjort nå er etasjefatet fra Rivera Maison, nettopp fordi jeg har angret siden jeg kvittet meg med det. Jeg elsker jo å ha selskap til middag, samt stelle i stand til bursdag – og hva er ikke finere enn dekorfat og etasjefat da? Samt en tøff champagnekjøler nå til å ha på julebordet -perfekt året rundt.

HER, HER & HER. 

Videre har du de fantastiske duftlysene til Voluspa , samt dekorative og lekre skjære fjøler – tøffe til servering og til pynt…

HER, HER & HER. 

Noe jeg har forelsket meg helt i er de søte små serverings fjølene, nydelig til tapas, kaker og små smørbrød.. Samt at bordbrikkene er helt nydelige, for de er fine året rundt.

HER, HER & HER. 

Alle som har fulgt meg vet at håndtakene og knagger er noe jeg elsker…. Jeg synes det er kjempe fint med knagger og håndtak som kommer frem, så under har jeg lagt med MINE favoritter som jeg per dags dato har og som har fulgt meg i en årrekke.

HER,HER,HER & HER. 

HER, HER & HER. 

Myke og gode puter med et deilig varm pledd- perfekt til de kalde vinterkveldene når man ønsker å pakke seg inn..

HER, HER & HER. 

Mine favoritt lamper MÅ bli de under, spreke uansett hvordan man ønsker å ha dem. Spesielt bord og vegg lampe – sett så tøffe? Også den lekre tøffe taklampen og arbeids lampen – sett så sprekt da?

HER,HER,HER & HER

Sjekk den tøffe puffen og lekre vinhylla… Altså ELSK på dette.

HER,HER,HER & HER. 

Det fine juletreet til for eksempel godis MÅ være et av mine største ønsker for denne julen, tenk så nydelig å fylle de med konfekt sjokolade da…. Og rottingfatet er den perfekte jule gave, finnes si stor og liten. Den «tradisjonelle» juletrepynten er også lagt med- fint ikke sant?

HER,HER,HER ,HERHER 

Som dere ser er det umulig å ikke finne noe man elsker eller liker hos Interiør Galleriet, her er det noe for alle!

Jeg håper du liker noe av det lekre jeg har delt i de ulike collagene – for dett MÅ være mine favoritter, som også er på ønskelisten min. Kos dere på shopping i denne flotte nettbutikken- nemlig Interiør Galleriet!

 

Leave a Comment