den berømte babyboblen ….

God tirsdag, vel da skal jeg prøve å bli flinkere her inne, dele litt mer enn annenhver dag… Jeg har bare måttet komme meg inn i hverdagen som nybakt firebarnsmor, det å bli kjent med den lille tar jo alltid litt tid- det kjenner vel en hver nybakt mamma seg igjen i?

Victor er så snill som dagen er lang, han er en drømmebaby ( enn så lenge) ..Han sover godt om natten, han spiser masse, har vokst EKSTREMT mye og blitt en plugg av en liten guttebaby. Jeg koser meg sånn skikkelig, det å bli mamma i voksen alder er så deilig! Jeg føler meg så mye mer rolig og moden, selv om jeg aldri har følt meg som en dårlig mamma. Jeg har alltid satt barna først og jeg har alltid vært helt tussete i dem( det er jeg til dags dato) … Det skal sies at det å møte sin drømmemannen, forelske seg, leve sammen og bli gravide i voksen alder er helt magisk! Kim og jeg er begge helt tussete i Victor, vi nyter denne «babyboblen» begge to til det fulle og vi kunne ikke følt livet bedre enn hva vi gjør nå.  Han har på en måte bundet oss alle sammen og er vår alles lille go´klump!

Igår kveld kom vi hjem fra Nordmøre- en fin liten tur for å feire konfirmasjon til Sebastian. Vi lånte oss stor bil, for ennå venter vi på en 7-seter og har bare min «konebil» å ture rundt i inntil den kommer. Vi fikk lånt oss en STOR 9-seter og alle barna storkoset seg , de var rett og slett i hundre over å ha god plass alle sammen! Haha,  nesten så vi heller burde vurdert en slik fremfor en syvseter, men igjen … 7 seter holder, haha… Det er stort nok det! Rødåsen ble overlevert til lykkelige nye eiere som allerede har satt sitt preg på boligen og sendt meg noen bilder – super stas at huset har fått eiere som elsker det! Per idag er vi litt slitene etter all flyttingen, men om drømmehuset dukker opp skal dere ikke bli overrasket om vi brått deler det med dere.. haha.. Vi har mulighet for å kjøpe dette av mamma og pappa, men de flytter ikke på et par år så vi står såklart fritt dersom noe mer fristende dukker opp.  Per AKKURAT nå koser vi oss veldig i den fine «hula» vår, og det å kunne starte med blanke ark og nye fargestifter er veldig moro! Det neste jeg går å venter på nå er sofa, vi måtte jo hastekjøpe oss en sofa pga ventetiden vår på den vi skal ha og jeg gleder meg skikkelig til den nye kommer på plass! Den er jo litt røffere og mer «meg» ,men sant skal sies – ektorp leverer fine sofaer til en billig penge!

Hverdagen har endelig landet – det er deilig å være ferdig med flytting, salg og ja alt som følger med det! Det å kunne legge seg på kvelde å vite at ALT er ferdig og landet er ekstremt deilig!

Nå skal vi straks kjøre å spise en lunsj ute og jeg må kjøpe noen bodyér til lillegutt.. Han vokser alt for fort!! Tiden den flyyyyr!

Leave a Comment